Δέσποινα Βανδή: «Ήθελα να δώσω το 100% της ενέργειάς µου στο musical»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Ήθελα να δώσω το 100% της ενέργειάς µου στο musical»

Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται φέτος ανάμεσα στο μιούζικαλ Mamma Mia και το τηλεοπτικό τάλεντ σόου Rising Star όπου έχει αναλάβει ρόλο κριτή. Η ίδια μιλάει για τις δουλειές της αλλά και για το σίριαλ Δύο ξένοι, την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά την οποία έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία πριν από χρόνια... 

Κάνεις µόνο θέατρο και δεν έβαλες στο πρόγραµµά σου κάποιο νυχτερινό κέντρο. Από θέση και άποψη, για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσµα, υποθέτω...

Έτσι ακριβώς. Ήθελα να δώσω το 100% της ενέργειάς µου στο musical.

Παράλληλα κάνεις και τηλεόραση. Τι σε κέντρισε στο να πεις ΟΚ στο «Rising Star» του ΑΝΤ1; Έχει φτιαχτεί µια δυνατή παρέα.

Μου άρεσε η ιδέα του παιχνιδιού, είναι ιδιαίτερο το φορµάτ που δίνει τη δυνατότητα και στον κόσµο που παρακολουθεί να έχει γνώµη. Και φυσικά έπαιξε ρόλο και η καλή παρέα που είµαστε.

Στο ξεκίνηµά σου ξεχώρισες στη σειρά «∆ύο ξένοι», που άρεσες πολύ. Πες µου, τι κράτησες από εκείνη την εµπειρία σου;

Τη σειρά την έβλεπα και µου άρεσε πάρα πολύ και ο ρόλος, που ήταν τόσο κόντρα µε εµένα, επίσης µου άρεσε πάρα πολύ. Όσο για το τι κράτησα... Αν εξαιρέσω το πόσο καλή συνεργασία είχαµε µεταξύ µας και πόσο µε βοήθησαν όλοι τότε, το άλλο που µου έµεινε είναι µια ζαχαριέρα και µια γαλατιέρα (σ.σ.: που κράτησε ως ενθύµιο από το σκηνικό - γελά).

Σίριαλ θα έκανες ξανά, αν ερχόταν µια δυνατή και ξεχωριστή πρόταση, ∆έσποινα;

Ένα-ένα τα project παιδιά! Αυτή τη στιγµή ήδη προσπαθώ να αντεπεξέλθω επαγγελµατικά σε δύο πολύ µεγάλα!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved