Μπέσυ Μάλφα: «Τα παιδιά είναι καθρέφτης μας»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Τα παιδιά είναι καθρέφτης μας»

Η Μπέσυ Μάλφα έχει χιούμορ και το χρησιμοποιεί ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. 

Κάνατε πρεμιέρα στο ανακαινισμένο θέατρο Ριάλτο «Αλέκος Αλεξανδράκης» με την παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

«Είναι μια μαύρη κωμωδία που πραγματεύεται καταστάσεις με φόνους, ανθρώπινες σχέσεις και τη λαμογιά του Έλληνα. Βέβαια, όλα αυτά αντιμετωπίζονται με πολύ χιούμορ, που νομίζω ότι είναι και ο μόνος παράγοντας αντιστάθμισης της κατάστασης στην οποία ζούμε»

Χρησιμοποιείς το χιούμορ ως αντικαταθλιπτικό; Αυτό το έχεις διδάξει και στα παιδιά σου;

«Νομίζω ότι το κάνω από πολύ νωρίς στη ζωή μου και αγαπώ ιδιαίτερα τους ανθρώπους που έχουν χιούμορ. Πολλές φορές δεν με νοιάζει καν ό χαρακτήρας τους, κάτι που μπορεί να αποτελέσει και παγίδα. Φαντάζομαι πως, όταν αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα με χιούμορ, αυτό το αντιλαμβάνονται τα παιδιά, χωρίς να προσπαθήσεις να τους το περάσεις. Νομίζω ότι τα παιδιά είναι καθρέφτης μας. Η συμπεριφορά μας μέσα και έξω από το σπίτι είναι το βασικό σχολείο. Τα παιδιά βλέπουν, κρίνουν και αποφασίζουν»

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Αλέξανδρο Ρήγα;

«Ο Αλέξανδρος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθιά. Έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν και τον εμπιστεύομαι απόλυτα ως δάσκαλο υποκριτικής. Μέσω της Άννας, του χαρακτήρα που υποδύομαι, που μέσα στην παράσταση έχει τον ρόλο του παρατηρητή, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τους υπέροχους ρόλους που υποδύονται οι συνάδελφοι μου και πολλές φορές γελώ με αυτά που κάνουν. Αυτό που ζω είναι μια ευφορία»

Η συνεργασία με τη Χρυσούλα Διαβάτη πώς είναι;

«Τη θαυμάζω απεριόριστα, είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, με πολλά χρόνια θητείας στο θέατρο. Είναι υπέροχη και ίο ταλέντο που διαθέτει είναι τεράστιο» είπε στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved