Οι δύσκολες ώρες της Μπεζαντάκου- Χωρίς ρεύμα και θέρμανση
Showbiz

Οι δύσκολες ώρες της Μπεζαντάκου- Χωρίς ρεύμα και θέρμανση

Η Στέλλα Μπεζαντάκου απαρνήθηκε το lifestyle και το τραγούδι για χάρη του έρωτα. Ένας έρωτας κεραυνοβόλος με πολλές δυσκολίες. 

«Δεν μπορούσαμε να συντηρήσουμε τότε ένα σπίτι οι δυο μας. Έπρεπε ο καθένας να φιλοξενηθεί στους γονείς του μέχρι νεωτέρας, αλλά δεν θέλαμε κάτι τέτοιο. Ίσως έτσι χωρίζαμε. Έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε στο κτήμα, αλλά οι συνθήκες μόνο ιδανικές δεν ήταν. Το κτήμα υπέροχο, αλλά το σπιτάκι ακατάλληλο: μια πρώην αποθήκη που δεν είχαμε τη δυνατότητα να τελειοποιήσουμε. Έζησα έναν χρόνο χωρίς ρεύμα, μόνο με λάμπες λαδιού, χωρίς θέρμανση, μόνο με μια σόμπα υγραερίου, χωρίς μόνωση. Τα ρούχα μας ήταν νωπά από την υγρασία και μούχλιαζαν. Η σκεπή έσταζε κάθε φορά που έβρεχε, κι εμείς μαζεύαμε τα νερά με κουβάδες και λεκάνες. Εκείνη τη χρονιά είχε χιονίσει κιόλας, θυμάμαι, και κοιμόμασταν με μπουφάν και σκουφιά. Πέφταμε για ύπνο πάντα μαζί αγκαλιασμένοι για να ζεσταίνεται ο ένας απ’ τον άλλον. Δεν αντέχαμε χώρια, όμως δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή. Γιατί μπορεί τα χέρια μας να ήταν παγωμένα, αλλά η καρδιά μας ήταν ζεστή. Και όλα τα εκατομμύρια του κόσμου να έχεις, αν δεν υπάρχει αγάπη, η καρδιά είναι ψυχρή» είπε στην espresso και συνέχισε:

«Είχαμε πίστη και αγάπη και σταδιακά μπορέσαμε ν’ αλλάξουμε τις συνθήκες. Και τώρα χρωστάμε, αλλά έχουμε ρυθμίσει τις υποχρεώσεις μας. Επιπλέον το σπιτάκι μας, στο κτήμα, έχει μετατραπεί σε ένα πολύ όμορφο καταφύγιο και δεν το αλλάζουμε με τίποτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved