Ρουβάς –Ζυγούλη: Η νέα επίσκεψη τους σε ιδιωτικό θεραπευτήριο
Showbiz

Ρουβάς –Ζυγούλη: Η νέα επίσκεψη τους σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Μεσημέρι Δευτέρας στα εσωτερικά ιατρεία ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο Νέο Φάληρο, ενώ όλα κυλούν όπως κάθε φυσιολογική μέρα, ξαφνικά δύο οικεία πρόσωπα «ξυπνούν» τα βλέμματα ασθενών, επισκεπτών, αλλά ακόμα και των γιατρών...

Κάποιοι από τους παρευρισκομένους ανταλλάσσουν κρυφές -σχεδόν συνωμοτικές- ματιές και μια κοπέλα αναφωνεί χαμηλόφωνα στη διπλανή της: «Αυτό το ζευγάρι δίπλα μας είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη».

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα εικοσιτετράωρα που η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ξανακράτησαν στην αγκαλιά τους τον μόλις επτά μηνών γιο τους, που νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου με οξεία ίωση. Μετά το πολυπόθητο εξιτήριο, οι γονείς του είναι συνεχώς στο πλευρό του και παρακολουθούν με σχολαστικότητα την πορεία της υγείας του. Διαγνώστηκε με βρογχιολίτιδα και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να του κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Ο μικρός με τη βοήθεια των γιατρών και τη φροντίδα των γονιών του ήδη απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού τους. Ερωτήματα προκαλεί όμως η αιφνιδιαστική επίσκεψη του διάσημου σταρ της πίστας και της εντυπωσιακής συζύγου του στα εξωτερικά ιατρεία της ιδιωτικής κλινικής το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το λαμπερό ζευγάρι παρέμεινε στο θεραπευτήριο για περίπου μιάμιση ώρα και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Freddo», πέρα από την επίσκεψη τους σε γιατρό ,υποβλήθηκαν και οι δύο σε αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις.

Η Κάτια και ο Σάκης έδειχναν υγιέστατοι και πανευτυχείς στον διάδρομο των εξωτερικών ιατρείων, κρατώντας από το χέρι την κόρη τους Αριάδνη, και δεν φαινόταν -τουλάχιστον με το γυμνό μάτι ενός μη ειδικού- να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Κάποιοι ωστόσο κάνουν λόγο για σοβαρή ανησυχία του ζευγαριού από ενδεχόμενη μετάδοση της ίωσης που ταλαιπώρησε τον μικρότερο γιο τους τις τελευταίες μέρες. Άλλωστε μια τέτοια ίωση μπορεί συνήθως να μεταδοθεί πριν εμφανιστούν οι τυπικές ενδείξεις, όπως ο βήχας και δερματικά εξανθήματα...

Επικρατέστερη εκδοχή για την επίσκεψη τους είναι η ανησυχία τους για ενδεχόμενη δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού τους συστήματος λόγω της καταπόνησης από την ενδεχόμενη μετάδοση της παρατεταμένης ίωσης που κατέβαλε τον ευαίσθητο οργανισμό του μωρού τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved