Κορίτσια κλάψτε! Παντρεύεται ο κούκλος του «Kara Sevda»
Showbiz

Κορίτσια κλάψτε! Παντρεύεται ο κούκλος του «Kara Sevda»

Ο κούκλος του «Kara Sevda», μία σειρά με την οποία τον συνέδεσαν πολλοί ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό όπου διακρίνεται καθαρά μία βέρα στο δεξί του χέρι.

Όπως ήταν επόμενο τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με πολλές φαν να αναρωτιούνται αν πρόκειται για αρραβώνα ή ακόμα και για μυστικό γάμο του αγαπημένου τους πρωταγωνιστή. Όπως έσπευσαν να σχολιάσουν οι πιο αισιόδοξες θαυμάστριες του, ενδεχομένως να πρόκειται από κάποιο διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η επίμαχη βέρα δεν εμφανίζεται σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο, κάνοντας πολλούς να μιλούν για λάθος του ηθοποιού. Υποψήφιες νύφες υπήρξαν πολλές, ωστόσο η επικρατέστερη το τελευταίο διάστημα ήταν η Φαχριγέ Εβτσέν.

Αν η φωτογραφία στο μπαλκόνι με τη βέρα ήταν το στοιχείο που άφησε ο Τούρκος ηθοποιός για τις πιο έξυπνες θαυμάστριες του, αυτό θα φανεί με το πέρασμα του χρόνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ηχούν οι καμπάνες για την εκκλησία. Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο είχε προκαλέσει πάταγο η είδηση πως ο Μπουρακ ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός. Συμπρωταγωνίστρια σε αυτά τα σενάρια ήταν για ακόμα μία φορά η Φαχριγέ Εβτζέτ.

Ο ερωτάς τους καλά κρατεί από την άνοιξη του 2015 και τότε πιο πρόσφατη αφορμή ήταν το γεγονός ότι την είχε συστήσει στην οικογένεια του. Οι περισσότεροι πιθανολογούσαν ότι ο γάμος θα λάμβανε χώρα μέσα στον Σεπτέμβριο, κάτι που εκ των πραγμάτων είτε δεν έγινε ποτέ είτε έμεινε μακριά από τα Μέσα. Ο ηθοποιός φέρεται να έδωσε τότε για ακόμα μία φορά προτεραιότητα στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω του τα σενάρια γάμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved