Μαρία Ανδρούτσου: «Το θέατρο μου βγαίνει χωρίς ψυχικό κόστος…»
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: «Το θέατρο μου βγαίνει χωρίς ψυχικό κόστος…»

Μεγάλωσε με πιάνο, γαλλικά και μπαλέτο. Ήταν ένα ήσυχο και υπάκουο παιδί που κατέβαλλε προσπάθειες για να μην απογοητεύσει τον περίγυρο της.

Όταν η αδελφή της Θωμαΐς Ανδρούτσου ανακοίνωσε στο σπίτι ότι θέλει να γίνει ηθοποιός η Μαρία Ανδρούτσου ανακουφίστηκε από την αντίδραση των γονιών της. Λίγο αργότερα, ήρθε η δική της σειρά να τους ομολογήσει και τη δική της επιθυμία να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Η Θωμαΐτσα προηγήθηκε, αν και μικρότερη. Εκείνη έπαιζε βιολί, εγώ πιάνο. Ήταν πιο αντιδραστική από μένα. Η Θωμαίς, λοιπόν, άφησε το βιολί και είπε: "Εγώ θα γίνω ηθοποιός". Εγώ ήμουν η πιο λογική. Πολύ μαζεμένη. Και ήσυχο παιδί. Διάβαζα και έκανα ό, τι μου έλεγαν οι γονείς μου. Τελείωσα τις σπουδές μου στο πιάνο και μετά το ανακοίνωσα. Πάντως οι γονείς μας μάς στήριξαν πολύ», λέει η Μαρία Ανδρούτσου στο Πρώτο Θέμα.

Δεν πιστεύει ότι την επηρέασε η αδελφή της γιατί η υποκριτική ήταν και δική της ανάγκη. «Με το πιάνο δεν ήμουν χαρούμενη. Με στρέσαρε. Ανέβαινα στη σκηνή να παίξω και "πάθαινα" από το άγχος μου. Είχα μια καθηγήτρια η οποία μου είχε πει: "Για να είναι ένας άνθρωποι ευτυχισμένος πρέπει να κάνει αυτό που του έρχεται εύκολα!". Αβίαστα δηλαδή. Με αφορούσε πολύ αυτή η κουβέντα γιατί ήμουν καταπιεσμένη. Κατάφερα να είμαι μια καλή πιανίστα, αλλά με πολύ κόπο. Ενώ το θέατρο μου βγαίνει χωρίς ψυχικό κόστος. Το κάνω με χαρά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved