Κώστας Φραγκολιάς: «Αυτή την περίοδο έχω κάτι που με... ψιλοταλαιπωρεί»
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: «Αυτή την περίοδο έχω κάτι που με... ψιλοταλαιπωρεί»

Για τη σχέση του με τη μαγειρική αλλά και για το πώς είναι η προσωπική του ζωή αυτή τη περίοδο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Μένοντας μόνος μου από 17 ετών, έχω μάθει να μαγειρεύω και, όπως μου λένε, είμαι πολύ καλός. Σπεσιαλιτέ μου είναι η γαριδομακσρονάδα. Την τηλεόραση τη σέβομαι, λες και έχω απέναντι μου μια πολύ σοφή γιαγιά που με την εμπειρία της θα με διδάξει. Μέσα από την ενασχόληση μου με την τηλεόραση έχω μάθει πως για να είσαι σε αυτήν πρέπει να έχεις ατσάλινο στομάχι και... αλαβάστρινο χαμόγελο», λέει στο Τηλέραμα και συνεχίζει:

«Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και θεωρώ μεγάλη τύχη που λόγω της δουλειάς μου στο μόντελινγκ έχω γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο, θα ήθελα να μπορούσα να μιλάω όλες τις γλώσσες, για να μπορώ να συνεννοούμαι με όλους τους ανθρώπους της Γης και να μαθαίνω από τα ήθη, τα έθιμα και την καθημερινότητα τους», λέει και αποκαλύπτει:

«Έρωτας είναι... τα πάντα! Αυτή την περίοδο έχω κάτι που με... ψιλοταλαιπωρεί, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή που γίνεται η «ανάκριση» δεν γνωρίζει για τα συναισθήματα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved