Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…»

Η Αθηνά Οικονομάκου μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα.

Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, θεωρείς ότι ένα κόσμημα είναι το καλύτερο δώρο για εσάς τις γυναίκες;

Εξαρτάται από το ποιος είναι αυτός που θα σου κάνει το δώρο και τι περιμένεις από αυτό το άτομο. Στη δική μου περίπτωση, λόγω της νέας μου δραστηριότητας με τον σχεδιασμό κοσμημάτων, θα σου πω πως πιστεύω ότι το κόσμημα είναι ένα ωραίο δώρο. Έχουμε σχεδιάσει ένα υπέροχο γούρι για το 2017 στο «Allover by Athina Oikonomakou», που είναι ιδανικό δώρο για τις γιορτές. Είναι όλα κοσμήματα φτιαγμένα με πολλή αγάπη κι δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Είναι, όμως, οικονομικά; Είναι για όλο τον κόσμο;

Ναι, είναι για όλες τις τσέπες και όλα τα βαλάντια. Στη συλλογή μου έχουμε κομμάτια από πολύ φθηνά, μέχρι πολύ ακριβά. Αναλόγως τι θέλει και έως πού φτάνει η τσέπη και η δυνατότητα κάποιου.

Όλο αυτό το νέο project, το τρέχεις μόνη σου; Είναι κάτι εκτός της υποκριτικής, επομένως δεν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια;

Ναι, το τρέχω μόνη μου. Με βοηθάει στην κατασκευή και τον σχεδιασμό η φίλη μου η Χρύσα. Διαβάζω, μελετώ, μαθαίνω για τα προϊόντα, τα μέταλλα, τα σχέδια γενικότερα, ψάχνομαι. Φέτος, βέβαια, δυστυχώς, ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Είμαι σε μία κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Είμαι στα «κόκκινα»! Κάνω μόνο επιλεγμένες δουλειές, μόνο το σίριαλ στον Alpha, το «Έλα στη θέση μου», και απέχω από το θέατρο. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε παράσταση. Καθημερινά εργάζομαι γύρω στις δεκαπέντε με δεκαέξι ώρες. Κι αυτό που βλέπω γύρω μου είναι ότι δεν υπάρχει μία μέση κατάσταση. Ή θα δουλεύεις αμέτρητες ώρες ή καθόλου.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved