Άννια Φυσσούν: Από το σανίδι του θεάτρου σε μοναστήρι στην Εύβοια
Showbiz

Άννια Φυσσούν: Από το σανίδι του θεάτρου σε μοναστήρι στην Εύβοια

Πριν από δώδεκα χρόνια η ζωή της Άννιας Φυσσούν ήταν εντελώς διαφορετική.  Είχε κληρονομήσει όλο το ταλέντο του πατέρα της και όλα έδειχναν ότι θα εξελιχθεί σε μία καλή ηθοποιό.

Τα δημοσιεύματα μιλούσαν για μία ηθοποιό που τιμά όσο τίποτε άλλο τον πατέρα της Πέτρο Φυσσούν, αλλά και τον παππού της Κώστα Χατζηχρήστο, με το ήθος και το ταλέντο της στην υποκριτική. Μεγαλώνοντας είχε την ελευθερία να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο, κανείς όμως δεν περίμενε ότι, θα ερχόταν η μέρα που εκείνη θα ακολουθούσε τον δρόμο του μοναχισμού.

Η Άννια Φυσσούν είναι πλέον η αδελφή Πορφυρία μετά τη χειροτονία της και αρχικά βρέθηκε σε ένα μοναστήρι της Βοιωτίας. Ωστόσο στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα άλλο σε δύσβατη περιοχή της Εύβοιας, που αποκόπτεται εντελώς από τον πολιτισμό το χειμώνα.

Ζώντας σε ένα μικρό κελί τον βίο που επέλεξε, η μοναχή Πορφυρία έσβησε για πάντα την Αννια.

Οι σχέσεις με τους γονείς τους τα τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικά καλές, με τη μοναχή Πορφυρία να τους συμπαραστέκεται όταν ασθένησαν. Προσευχόταν για εκείνους από το νέο της μοναστήρι στην Εύβοια και βρισκόταν δίπλα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved