Γιώργος Χατζηπαύλου: «Δεν είμαι ηθοποιός. Είμαι κωμικός»
Showbiz

Γιώργος Χατζηπαύλου: «Δεν είμαι ηθοποιός. Είμαι κωμικός»

Έχει σκεφτεί ο Γιώργος Χατζηπαύλου να συμμετάσχετε σε μία παράσταση κλασική; 

«Όχι, γιατί δεν είμαι ηθοποιός, οπότε δεν είχα κάποια τέτοια αναζήτηση σε προσωπικό επίπεδο. Μου έχουν γίνει προτάσεις κατά καιρούς. Τρεις φορές μου έχουν προτείνει. Μάλιστα, η μία ήταν μία παράσταση φίλου μου που την είχα δει πολλές φορές, αλλά, όχι, δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια φιλοδοξία. Νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να μένει σ'αυτό το οποίο ξέρει να κάνει και είναι αποτελεσματικός» τόνισε στο Mytv.

- Γιατί λέτε ότι δεν είστε ηθοποιός;

«Γιατί δεν είμαι. Είμαι κωμικός. Στις αγγλοσαξονικές χώρες, όταν κάποιος λέει ότι είναι κωμικός, καταλαβαίνουν ότι κάνει stand up comedy. Βέβαια, οι όροι δεν μεταφράζονται ακριβώς και κάθε χώρα έχει τη δική της κουλτούρα και παράδοση. Ο κωμικός μπορεί να δουλέψει σαν ηθοποιός, ένας ηθοποιός δεν μπορεί να δουλέψει σαν stand up κωμικός Φυσικά οι πάντες μπορούν να κάνουν τα πάντα, δεν αποκλείεται και να γίνει. Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό σημείο. Ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει stand up αν δουλέψει πάνω στο αντικείμενο και, φυσικά, να ξεκινήσει με 5λεπτα και 10λεπτα, όπως αρχίζουν όλοι στο είδος.»

-Πώς γίνεται κάποιος stand up comedian;

«Για τη μεθοδολογία, θα έλεγα να βλέπει παραστάσεις ελληνικές και σίγουρα πρέπει να γράφει, να θέλει να μάθει να γράφει αστεία. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ξέρεις να σκέφτεσαι προς αυτή την κατεύθυνση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved