Οι συμμαθητές της σόουμπιζ
Showbiz

Οι συμμαθητές της σόουμπιζ

Πολλοί είναι οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ που ήταν συμμαθητές και ξαναβρέθηκαν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Γιώργο Λιάγκα ενώ όταν τον φιλοξένησε στην εκπομπή της εκείνος είχε πάει και φωτογραφία τους από το σχολείο.

Η Αννίτα Πανιά πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Χρήστο Φερεντίνο. Συγκεκριμένα, τελείωσαν το 5ο Λύκειο Εξαρχείων και η Αννίτα Πανιά είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει. Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Μπέσυ Μάλφα πήγαιναν στην ίδια σχολή μπαλέτου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε πει: «Με την Τατιάνα ήμασταν στην ίδια σχολή μπαλέτου. Εξαιρετική χορεύτρια-μπαλαρίνα. Ήταν στα παιδιά-θαύματα και πήγε στην όπερα του Αμβούργου».

Όσο περίεργο και αν σας φανεί, ο Χάρης Ρώμας ήταν συμμαθητής στη Σχολή Μωραΐτη με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του, όταν τον ρώτησαν για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Στη Σχολή Μωράίτη φοίτησαν τις ίδιες χρονιές η Ευγενία Μανωλίδου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Όταν ήταν παιδιά, είχαν χαμηλό προφίλ -κάτι που διατηρούν ακόμα- και διάβαζαν καθημερινά. Μάλιστα, κανείς από τους δυο δεν έκρυβε ότι όταν μεγαλώσει θέλει ν' ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο. Όσον αφορά στους Άννα Βίσση, Γιώργο Αυτιά και Θοδωρή Δρακάκη, οι τρεις τους ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο και μάλιστα έκαναν καλή παρέα. Βέβαια, η Άννα Βίσση επειδή ασχολιόταν από τότε με το τραγούδι δεν πήγαινε συχνά στη σχολή, αλλά διατήρησαν την επαφή.

Πηγή: fulllife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved