Η αντιπάθεια που μετατράπηκε σε παράφορο έρωτα για τους...
Showbiz

Η αντιπάθεια που μετατράπηκε σε παράφορο έρωτα για τους...

Μία αντιπάθεια µετατράπηκε σε φλερτ και τελικά σε έναν έρωτα που κρατάει ήδη επτά µήνες.

Η ιστορία αφορά την πανέµορφη νεαρή ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου και τον γοητευτικό συνάδελφό της Ρένο Ρώτα, οι οποίοι γνωρίστηκαν το περασµένο καλοκαίρι στις πρόβες της παράστασης «Ένα εξοχικό, παρακαλώ», που ανέβηκε στο θέατρο «Αθηνά». Αρχικά, η ατµόσφαιρα ανάµεσά τους µόνο ερωτική δεν ήταν, καθώς, όπως εξηγεί η ηθοποιός, που απολαµβάνουµε καθηµερινά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στο επιτυχηµένο σίριαλ «Μπρούσκο», ο Ρένος Ρώτας, ο οποίος είναι και το πειραχτήρι της παρέας, διαθέτει ιδιαίτερο χιούµορ, που µπορεί κάποια στιγµή να παρεξηγηθεί: «Στην αρχή δεν τον συµπαθούσα, γιατί µε τρόλαρε και λέω ‘‘ΟK, εντάξει, έλα, παράτα µας’’. Μετά κατάλαβα τι άνθρωπος είναι, όπως και το χιούµορ του, και τελικά αρχίσαµε να κάνουµε παρέα», παραδέχεται στη Real η όµορφη Κλέλια, η οποία στο «Μπρούσκο» υποδύεται την ψυχολόγο. Η ίδια συνεχίζει µιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση µε τον σύντροφό της: «Μου τα λέει και στα σοβαρά και καµιά φορά µε ψαρώνει ακόµη. Είναι, όµως, έτσι και ως άνθρωπος, αν τον γνωρίσεις».
Η αλήθεια είναι ότι ο Ρένος Ρώτας, όταν είχε γίνει γνωστή η σχέση του µε την Κλέλια Ανδριολάτου, αποφάσισε να... τρολάρει και τους δηµοσιογράφους που ρωτούσαν επίµονα να µάθουν περισσότερες λεπτοµέρειες γι’ αυτόν τον έρωτα. Θέλοντας προφανώς να κρατήσει την προσωπική του ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, προσπαθούσε να αποφύγει να απαντήσει. Μερικές φορές, µάλιστα, «παρέσυρε» σε αυτό το παιχνίδι και την Κλέλια, η οποία παραδέχεται: «Είµαστε καιρό µε τον Ρένο, δεν είχαµε όµως συζητήσει ποτέ αν θα κρατήσουµε µια κοινή γραµµή απέναντι στα µέσα. Ο καθένας εκφραζόταν όπως του ερχόταν. Ο Ρένος, επειδή έκανε και περισσότερες δηµόσιες εµφανίσεις, απαντούσε σε περισσότερες ερωτήσεις. Και εγώ η αλήθεια είναι πως τώρα αποκαλύπτω πρώτη φορά ότι όντως είµαστε ζευγάρι».
Παρά τους επτά µήνες ευτυχίας και έρωτα που ζουν, οι δύο νεαροί ηθοποιοί δεν έχουν πάρει την απόφαση να συγκατοικήσουν όπως λέει η Κλέλια: «∆εν µένουµε µαζί, ο καθένας έχει τον χώρο του, αλλά σίγουρα υπάρχει µια κοινή γραµµή στη ζωή και την καθηµερινότητά µας».
Αν και η Κλέλια πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, λόγω των απαιτητικών γυρισµάτων για το «Μπρούσκο», που προβάλλεται καθηµερινά από τον ΑΝΤ1, έχει φροντίσει να έχει λίγο ελεύθερο χρόνο: «Εχω σχεδιάσει έτσι την καθηµερινότητά µου, ώστε να κρατώ µια µέρα, για να κάνω ό,τι θέλω». Η Κλέλια φροντίζει έτσι να περνά χαλαρές στιγµές µε τον σύντροφό της, αλλά και να βελτιώνει διαρκώς τα εκφραστικά της µέσα ώστε να γίνεται καλύτερη στη δουλειά της, όπως εξηγεί: «Φέτος, παρακολουθώ τα σεµινάρια της Ελένης Κόττη, στο "Θέατρο επί Κολωνώ". Κάνω επίσης φωνητική µε τη Χαρά Κεφαλά, έκανα αγγλικά, αγωγή λόγου και το έχω ρίξει στο διάβασµα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved