«Όσο ζω θα βοηθάω στο κοινωνικό έργο»
Showbiz

«Όσο ζω θα βοηθάω στο κοινωνικό έργο»

Αποφεύγει πλέον τις κοσμικές εμφανίσεις, αλλά και τις προτάσεις που της γίνονται στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο λόγος που έχει απαρνηθεί πολλά από αυτά που της προσέφερε το επάγγελμα της είναι σχεδόν απίστευτος για την εποχή που ζούμε, και μάλιστα από μια πρώην εστεμμένη και πολύ επιτυχημένη ηθοποιό: τη Γωγώ Ατζολετάκη.

Η αγάπη της για τον συνάνθρωπο και δη για τους απόρους την έκανε τα τελευταία πέντε χρόνια να ασχοληθεί ενδελεχώς στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με το κοινωνικό μαγειρείο. Για πέμπτη συνεχή χρονιά βρίσκεται κάθε εβδομάδα εκεί που έχει δώσει την ψυχή της: στο κοινοτικό μαγειρείο της περιοχής όπου διαμένει, βοηθώντας μαζί με άλλους ευαισθητοποιημένους πολίτες στο κοινωνικό έργο της περιοχής της.

Τα δύσκολα φετινά Χριστούγεννα, όπως λέει και η ίδια, δεν είναι αφορμή για να συνεχίσει το έργο της, μιας και αυτό είναι συνεχές. «Κάθε Πέμπτη, είμαστε εκεί όλοι παρόντες για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για το έργο που επιτελείται εκεί. Ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από μοναδική εμπειρία», λέει η ίδια στην εφημερίδα Freddo ενώ μιλά για την κοινωνική της δράση στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. «Έχουμε ξεκινήσει μια δράση αλληλεγγύης που φέτος συμπληρώνει πέντε χρόνια και ταυτόχρονα υποστηρίζω διάφορες δράσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Κάθε Πέμπτη είμαι εκεί παρούσα και βοηθάω, όπως και πολύς ακόμα κόσμος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved