Τάκης Παπαματθαίου: «Φοβόμαστε για κάτι μελλοντικό το οποίο δεν υπάρχει»
Showbiz

Τάκης Παπαματθαίου: «Φοβόμαστε για κάτι μελλοντικό το οποίο δεν υπάρχει»

Ο Τάκης Παπαματθαίου είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτοπειθαρχία, κοντρόλ. Του αρέσει να ζει τις στιγμές ή το τώρα ή σκέφτεται και όλα αυτά που έρχονται;

«Είναι το πώς το χειρίζεται ο καθένας. Το μυαλό του ανθρώπου σε σχέση με όλα' τα υπόλοιπα ζώα, όσο είναι σπουδαίο άλλο τόσο είναι και πολύ. Έχει χάσει το ένστικτο του και γι' αυτό κυριαρχείται' από φανταστικούς φόβους. Το παρελθόν, είναι παρελθόν. Το μέλλον είναι φανταστικό. Δεν υπάρχει. Φοβόμαστε για κάτι μελλοντικό το οποίο δεν υπάρχει. Άρα η πραγματικότητα, η αλήθεια, είναι το τώρα. Αυτό που ζούμε.

Και δυστυχώς μπαίνουμε στο τρυπάκι να σκεφτόμαστε το μέλλον και δεν ευχαριστιόμαστε, δεν γευόμαστε το τώρα. Το δώρο που μας συμβαίνει κάθε μέρα Αυτό είναι το φιλοσοφικό κομμάτι. Ξεκινώ πάντα ενστικτώδη και μετά βάζω την σκέψη, την λογική. Ούτε μόνο η λογική πρέπει να κυριαρχήσει, αλλά ούτε μόνο το αχαλίνωτο ένστικτο. Σίγουρα όταν είμαι σε μια δουλειά και στον επαγγελματικό χώρο. Είμαι πολύ οργανωμένος και αυτοπειθαρχημένος», λέει ο ηθοποιός στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved