Το ξέσπασμα του Γερολυμάτου για τη σύλληψη του γιου του
Showbiz

Το ξέσπασμα του Γερολυμάτου για τη σύλληψη του γιου του

Ο Γιώργος Γερολυμάτος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του Αλέξανδρος, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετέχει σε «σπείρα εκβιαστών». 

Ο τραγουδιστής μίλησε στην espresso και ξέσπασε για τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ο γιος του είναι αθώος.

«Έχω 45 χρόνια στο τραγούδι και παλεύω όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσω το όνομά μου αμόλυντο. Η νύχτα είναι γεμάτη ναρκωτικά, μπράβους και βρομιά αλλά τίποτα δεν με ακούμπησε. Βγήκα αλώβητος. Επειδή λοιπόν γνωρίζω από όλα αυτά, θα είχα καταλάβει αν το παιδί μου είχε σχέση ή την παραμικρή εμπλοκή σε όσα το κατηγόρησαν. Γι’ αυτό βγαίνω και μιλάω. Είναι δυνατόν να μη γνωρίζω ότι το παιδί μου είναι αθώο;» δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Το παιδί μου αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα, όπως όλοι μας και σε αυτά το βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ. Αν έβγαζε βρόμικα χρήματα, θα είχε ανάγκη από τη δική μου βοήθεια; Είναι καθαρός και οικογενειάρχης. Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη που λειτούργησε σωστά και όλους τους δημοσιογράφους που στάθηκαν με σεβασμό στο θέμα».

Ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος είναι από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή. «Ο συμπέθερός μου-ο οποίος είχε βάλει δυο φορές υποψήφιος για δήμαρχος στην περιοχή του Ιλίου- γυμνάζεται στο γυμναστήριο του γιου μου που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Εκεί, πηγαίνουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, νεαρά άτομα αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας πελάτες, για τους οποίους δεν είναι δυνατό να γνωρίζει ο γιος μου αν έχουν καθαρό ποινικό μητρώο. Ο Αλέξανδρος διδάσκει tae kwon do και καράτε σε παιδιά. Πιστεύω πως οφείλεται σε παρεξήγηση που ο γιος μου και ο πεθερός του ενεπλάκησαν την υπόθεση».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, ενώ ο πεθερός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved