Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Αγχώθηκε που αντικατέστησε την Μαρία Λεκάκη στο «Ταμάμ»;

Η Μυρτώ Αλικάκη αντικατέστησε την Μαρία Λεκάκη στο «Ταμάμ». Την προβλημάτισε αυτό; 

Ζεις μια γεμάτη επαγγελματικά περίοδο...

«Εφέτος ήρθαν όλα και κάθισαν το ένα πάνω στο άλλο με έναν τρόπο που δεν τον φανταζόμουν. Την περασμένη άνοιξη είχα κλείσει να κάνω την εκπομπή στην ΕΡΤ3. Το καλοκαίρι, μέσα σε δύο ημέρες, μου ήρθαν δύο προτάσεις για το θέατρο από τον Θοδωρή Αθερίδη και την Ελένη Γκασούκα, που -από ό,τι φαίνεται- με αγαπούν οικογενειακώς . Μέσα στον πανικό των διπλών πρόβων και των γυρισμάτων της εκπομπής, εμφανίζεται τον Σεπτέμβριο και το «Ταμάμ». Αποφασίστηκε ξαφνικά πως θα συνεχιστεί η σειρά -η Μαρία Λεκάκη δεν μπορούσε, γιατί είχε κλείσει θέατρο- και, όταν με πήραν από τον ΑΝΤ1 τηλέφωνο, δεν μπορούσα να πω «όχι». Από τη μία ήξερα ότι θα σκοτωθώ από την κούραση, από την άλλη το «Ταμάμ» είναι μία πολύ σημαντική ευκαιρία, με εξαιρετικούς συνεργάτες» είπε στη Αγορά και συνέχισε:

Σε αγχώνει το γεγονός ότι τον ρόλο της συνονόματης σου Μυρτώς έχει ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν μία άλλη ηθοποιός;

«Νομίζω ότι είναι άλλος ρόλος όταν τον παίζει η Μαρία Λεκάκη και άλλος ρόλος όταν τον παίζω εγώ. Είμαστε διαφορετικές και στο σωματότυπο και στο ταπεραμέντο»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved