Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πάντα αναπτύσσω άμυνες»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πάντα αναπτύσσω άμυνες»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει τον τρόπο να ξεπερνάει γρήγορα τις δύσκολες στιγμές. 

Σε ποια στιγμή της ζωής σου δεν πέρασες καλά;

«Πάντα αναπτύσσω άμυνες και στις χειρότερες στιγμές, οπότε και στεναχώρια να υπήρχε, την προσπερνούσα κατευθείαν».

Σε περίοδο κρίσης έχεις πολλές επαγγελματικές προτάσεις κι έτσι μπορείς να επιλέγει και να απορρίπτεις δουλειές;

«Αυτό είναι ευλογία για μένα, εδώ και καιρό να μπορώ να επιλέξω. Αλλά έχουμε να κάνουμε με ένα επάγγελμα που δεν ξεκινάς κάτι και από εκεί και πέρα πάει μόνο του. Πρέπει να σφραγίζω τη βίζα σ' αυτόν το χώρο κάθε 6 μήνες, δεν μπορώ να επαναπαυτώ σε τίποτα, πρέπει να προσπαθώ ενστικτωδώς, οι επιλογές μου να με πάνε ένα βήμα παρακάτω»

Παράλληλα ασχολείσαι και με άλλα πράγματα;

«Κάνω διαφημίσεις, τώρα είναι να κάνω και κάποια άλλη. Την καφετέρια την έχω κλείσει εδώ και δύο χρόνια, διατηρούμε την οικογενειακή επιχείρηση στο Κρυονέρι Μεσολογγίου κάθε καλοκαίρι, καφέ-κρεπερί, που έχουμε από το 1981, πηγαίνω 10 μέρες το καλοκαίρι, εκεί είναι ο αδελφός μου και η μάνα μου. Δεν βοηθάω καθόλου όταν πάω, πηγαίνω μόνο για να τους δω, να φάω καμία κρέπα, να πιω καφέ, να πάω για ψάρεμα, να χαλαρώσω»

Ζητάς τη συμβουλή κάποιου;

«Όχι, σπάνια, είμαι αρκετά εγωιστής σε αυτόν τον τομέα και ισχυρογνώμων σε κάποια θέματα. Όταν θα βρεθώ σε μεγάλη δυσκολία, φυσικά και θα ζητήσω συμβουλή.Ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι παρά πολύ είναι ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, τον θεωρώ και πατέρα μου πλέον. Εμπιστεύομαι σε πολλά πράγματα την κρίση και την άποψη του, αλλά πρέπει να φτάσω σ' ένα τέλμα για να ζητήσω βοήςθεια, προσπαθώ να βρω τη λύση πάντα μόνος μου».

Περίμενα να μου αναφέρεις τη σύζυγο σου...

«Όχι, πιο πολύ συμβουλεύομαι τον Αλέξανδρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved