Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ποια Πρωτοχρονιά θυμάται με νοσταλγία;
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ποια Πρωτοχρονιά θυμάται με νοσταλγία;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην πρωτοχρονιά που θυμάται με νοσταλγία.

Ποια Πρωτοχρονιά νοσταλγείς και θα ήθελες να ξαναζήσεις;

Αρκετές Πρωτοχρονιές που έχω ζήσει όμορφα και έντονα, αλλά είναι κλασικές, δεν έχω κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο. Πάντα ήταν οικογενειακά, με γονείς, γιαγιάδες, παππούδες, συγγενείς, δεν είχε τίποτα το εξεζητημένο ή το τρομερά ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά, ήταν ένα μοτίβο επαναλαμβανόμενο. Την καλύτερη Πρωτοχρονιά δεν την έχω ζήσει ακόμα.

Η Πρωτοχρονιά που ήρθε η κόρη σου στη ζωή;

Την Πρωτοχρονιά που είχα την κόρη μου, κοιμόταν και την ξυπνήσαμε με το ζόρι, μόνο και μόνο για να κάνει ποδαρικό στο σπίτι, αυτό ήταν το τεράστιο ενδιαφέρον της βραδιάς. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα, που θα ζω με τη μικρή, που μεγαλώνει, θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Πιστεύεις στον Αϊ-Βασίλη;

Δεν πιστεύω στον Αϊ-Βασίλη, αλλά η μικρή πιστεύει και δεν της το έχω αναιρέσει.

Τι θα της φέρει ο άγιος Βασίλης;

Είναι πολύπλοκο... Γιατί έχει ζητήσει εκατό χιλιάδες πράγματα - ελπίζω να καταλήξει σε ;κάτι. Γράψαμε γράμμα στον άγιο Βασίλη κι εκείνος θα επιλέξει τι θα της φέρει τελικά. Εγώ θέλω να μου φέρει υγεία, τίποτα άλλο, δεν είναι θέμα εκπλήρωσης ονείρων, γιατί ποτέ δεν έκανα ιδιαίτερα όνειρα, είμαι ικανοποιημένος με αυτά που μου συμβαίνουν, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένος για τις επιλογές μου, περνάω καλά. Μπορεί να είμαι 14 ώρες από τη μέρα μου στο δρόμο, αλλά περνάω καλά, αυτό με ισορροπεί.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved