Η περιπέτεια της Καλλιόπης Ευαγγελίδου: «Έβγαλα την παράσταση με φοβερή αγωνία και έκπληξη…»
Showbiz

Η περιπέτεια της Καλλιόπης Ευαγγελίδου: «Έβγαλα την παράσταση με φοβερή αγωνία και έκπληξη…»

Περιπέτεια πάνω στη σκηνή είχε πρόσφατα η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Η ηθοποιός όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τη προσωπική της σελίδα στο facebook, αντιμετώπισε ένα θέμα με τη φωνή της και θέλησε να εξηγήσει στον κόσμο που την παρακολούθησε από κοντά γιατί εκείνη την βραδιά ήταν κάπως αμήχανη πάνω στη σκηνή. Διαβάστε τι έγραψε η ηθοποιός.
«Σήμερα στην παράσταση μου συνέβη κάτι που δεν έχω ξαναπάθει στα εικοσιπέντε χρόνια που έχω στο θέατρο αλλά πράγματι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Όταν πήγα να μιλήσω, κι ενώ ο λαιμός μου δεν είχε φαινομενικά κανένα πρόβλημα δεν είχα φωνή. Έβγαλα την παράσταση με φοβερή αγωνία και έκπληξη και προσπάθεια και δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ το τέλος μιας πολύ όμορφης και καλής συνεργασίας που αγάπησαν τόσο πολύ τα παιδιά όσο και εμείς.

Ο αγαπημένος μου γιατρός που με παρακολουθεί από παιδί απέδωσε σε πρώτη φάση το γεγονός σε αλλεργία ίσως ιογενή καταρρίπτοντας τις θεωρίες για κακό μάτι ή ψυχοπάθεια που άνοιγε την φωνή μου στα παρασκήνια και την έκλεινε στο προσκήνιο. Εγώ είτε φταίω είτε όχι ποτέ δεν συγχωρώ τον εαυτό μου όταν δεν δίνει το εκατό τοις εκατό του σε όποιο μέρος, σε όσο κόσμο, σε όποιο ρόλο. Όχι ότι είμαι τίποτα σπουδαίο αλλά έχω μανία με το να είμαι συνεπής σε αυτό που κάνω. Γι αυτό τα γράφω αυτά προς τους αγαπημένους μου φίλους που ήταν σήμερα στα Αστέρια και ίσως διαπίστωσαν από πλευράς μου μια αμηχανία. Ήταν μια αιφνίδια κατάσταση που δεν μπορούσα να προβλέψω και αισθάνομαι πολύ άσχημα γιαυτό», έγραψε η ηθοποιός στη προσωπική της σελίδα στο facebook.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved