Κατερίνα Μισιχρόνη: «Το ωραίο χωρίς το δύσκολο δεν υπάρχει»
Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: «Το ωραίο χωρίς το δύσκολο δεν υπάρχει»

Δύο χρόνια μετά την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική, η Κατερίνα Μισιχρόνη συμμετείχε στο «Νησί», τη σειρά που σημάδεψε την καριέρα της. 

Κράτησε τον ρόλο της Ηλέκτρας, της τυφλής λεπρής που ζούσε στη Σπιναλόγκα. Η συνεργασία με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη στην εμβληματική σειρά του ΜΕGΑ την ενέπνευσε να κυνηγήσει το όνειρο της στο Χόλυγουντ.

«Η συμμετοχή μου στο "Νησί" έγινε τυχαία. Ένας φίλος μου ηθοποιοί που συμμετείχε στο κάστιγνκ της σειράς έμαθε ότι αναζητούσαν μια κοπέλα με ανοιχτόχρωμα μάτια για τον ρόλο της τυφλής. Και επειδή ήμασταν πριν μαζί και πίναμε καφέ, με πρότεινε. Κι έτσι έκλεισε αυτή η δουλειά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε δει στην τηλεόραση ποτέ κάτι ανάλογο. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αυτές οι συνθήκες για την Ελλάδα ήταν σπάνιες. Θυμάμαι είχα πει στον εαυτό μου: "Μόνο σε τέτοιες δουλειές θέλω να είμαι". Μετά το "Νησί" αποφάσισα να φύγω για το Λος Αντζελες. Ίσως ενδόμυχα να, με επηρέασε και η συμμετοχή μου σε αυτή την παραγωγή», λέει.

Τι θυμάται από την περίοδο που ζούσε στην Αμερική; Ήταν ωραία ή δύσκολα χρόνια; «Για μένα το ωραίο χωρίς το δύσκολο δεν υπάρχει. Πάνε μαζί. Μπήκα σε όλες τις διαδικασίες για να εξελιχτώ ως ηθοποιός. Βρήκα ένα στούντιο να κάνω μαθήματα υποκριτικά. Ξεκίνησα να κάνω coaching για να εξελίξω τα αγγλικά μου και να φτιάξω την προφορά μου. Απέκτησα Αμερικανού; φίλους για να μιλάω μόνο στα αγγλικά. Και βρήκα ένα πολύ καλό πρακτορείο που με έστειλε σε υπέροχα κάστινγκ, όπου όμως δεν ήμουν καμία και τίποτα! Στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό γιατί αισθάνεσαι ένα τίποτα, θυμάμαι στο πρώτο κάστινγκ που πέρασα για να κάνω ένα διαφημιστικό ήταν όλοι πιο όμορφοι, πιο εντυπωσιακοί και πιο νέοι από εμένα και αισθάνθηκα πραγματικά χάλια. Μου πήρε καιρό μέχρι να το συνηθίσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved