Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν υπάρχει κανένας πανικός για τα νούμερα»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν υπάρχει κανένας πανικός για τα νούμερα»

Η Μαίρη Συνατσάκη συμμετέχει στο «Ξαναδέστε τους» και έχει άποψη για όλα. Άποψη που δεν την ενδιαφέρει για το αν είναι κάποιες φορές αιχμηρή…

«Μου πήρε χρόνο να μάθω να μη στρογγυλεύω τα πάντα. Αν θες να κάνεις σχολιασμό, δεν γίνεται δουλίτσα με στρογγυλεμένες απόψεις και με το να θες να τα έχεις με όλους καλά. Απλά φροντίζω να υποστηρίζω τις θέσεις μου, στηρίζοντας και τεκμηριώνοντας κάθε φορά την άποψή μου. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Δεν θέλω να είμαι και στους πάντες αρεστή» τόνισε στο TV Έθνος.

-Έχει τεθεί θέμα σε σχέση με τη συμμετοχή της Τζώρτζιας Παναγή στην εκπομπή;

«Απ΄ όσο γνωρίζω, δεν έχει τεθεί κανένα θέμα... Μετά τη φοβερή ίωση που είχε ο Νίκος πριν από τις γιορτές, στη συνέχεια αρρώστησε και η Τζώρτζια και αναγκάστηκε να λείψει.»

-Ναι, αλλά τη μία μέρα δεν την είδαμε καθόλου, την επομένη την είδαμε λίγο πριν το φινάλε, τη μεθεπομένη την είδαμε να σχολιάζει σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια της εκπομπής...

«Γιατί ήταν άρρωστο το κορίτσι μας... Μετά, όμως, εμφανιστήκαμε και οι τέσσερις κανονικά στην εκπομπή από την αρχή μέχρι το τέλος.»

-Και ο Γιώργος Δάσκαλος πώς μας προέκυψε; Μετά την παρουσία του Γιώργου άρχισε να ακούγεται έντονα πως θα αντικατασταθεί η Τζώρτζια μπροστά από τις κάμερες, τουλάχιστον στο αρχικό, σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής.

«Μα ο Γιώργος Δάσκαλος έτσι κι αλλιώς είναι στο δυναμικό της εκπομπής και δουλεύει διάφορα βίντεο πίσω από τις κάμερες. Έτσι, όπως αντικατέστησε τον Νίκο όταν αρρώστησε, αποφασίστηκε να αντικαταστήσει και την Τζώρτζια τις μέρες που είχε πυρετό.»

-Πάντως, υπάρχει πρόβλημα με τις καθημερινές επιδόσεις των «Ξαναδέστε τους» στους πίνακες τηλεθέασης. Πολλές μέρες η υποδοχή που σας επιφυλάσσει ο κόσμος είναι χλιαρή.

«Πότε τα νούμερά μας είναι καλά, πότε κινούμαστε λίγο πιο χαμηλά, όμως, δεν έχω διακρίνει να υπάρχει κανένας πανικός για τα νούμερα, ούτε μας έχουν ζητηθεί αλλαγές. Ετσι κι αλλιώς ο Νίκος είναι πολύ από πάνω απ΄ όλο αυτό και το παρακολουθεί και το δουλεύει πολύ προσεκτικά, όπως και η Μαρία. Υποθέτω πως αν υπήρχε θέμα, θα το είχα μάθει.»

-Δηλαδή, υπάρχει μία ψυχραιμία στην εκπομπή παρά τις χλιαρές της επιδόσεις;

«Πάντα, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα προσπαθείς να πας όλο και καλύτερα, όλο και πιο ψηλά. Ομως, όχι δεν έχουμε πανικό για τα νούμερα... Δεν είμαστε σε σύγχυση, δεν αλλάζουμε τις σκαλέτες από το ένα λεπτό στο άλλο, δεν τροποποιούμε τη θεματολογία μας πενήντα φορές πριν βγούμε στον αέρα. Πέρυσι τέτοιες κινήσεις πανικού τις κάναμε. Φέτος δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved