Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η «Ελπίδα» από την «Πολυκατοικία»;
Showbiz

Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η «Ελπίδα» από την «Πολυκατοικία»;

Η «Ηρώ Αργυροπούλου» στα «Λιονταράκια του κυρ Ηλία», η Τζέλλα από τους «Φρουρούς της Αχαΐας» και η Ελπίδα της κωμικής σειράς «Η Πολυκατοικία» είναι μόνο μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς και επιτυχημένους ρόλους που έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό τη Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ζει κι εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Θεσσαλονίκη, ενώ η πιο πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή της ήταν το 2014 στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη» , με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Όταν δεν έχει παραστάσεις ή τηλεοπτικά γυρίσματα, ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδος. Είναι ερωτευμένη, αλλά κρατάει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όταν κάποιος έχει μια καλή προσωπική ζωή, δεν νιώθει την ανάγκη να τη διαφημίζει. Τη ζεις τη σχέση, δεν τη συζητάς» λέει στην «Espresso» αποκαλύπτοντας επίσης πως δεν της αρέσει ο γάμος.

«Η όλη γραφειοκρατική ιστορία είναι αυτό που με απομακρύνει. Προτιμώ να έχω μια σχέση και να είμαι καλά με τον άνθρωπο μου . Δεν μπορώ το νομικό κομμάτι, τις υπογραφές». Ο άντρας που έχει κερδίσει την καρδιά της δεν είναι συνάδελφος της, έχει έντονη προσωπικότητα, τη λατρεύει, σέβεται την καριέρα της, αγαπάει τις συζητήσεις και τα ζώα.

Ο έρωτας είναι σημαντικός για εκείνη, αγαπάει τα παιδιά, έχει ανίψια που τα λατρεύει, ενώ το βιολογικό ρολόι της μητρότητας δεν χτύπησε ακόμα. «Σε κάποιους ανθρώπους δεν χτυπάει ποτέ, γι' αυτό και θεωρώ ότι η υιοθεσία είναι πολύ σημαντική πράξη και όσοι υιοθετούν ένα παιδί κάνουν κάτι πολύ σπουδαίο. Ίσως κάποια στιγμή να το σκεφτώ σοβαρά και για μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved