Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είναι συνεχώς υπερκινητικός»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είναι συνεχώς υπερκινητικός»

Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια του Κώστα Βουτσά.

«Ο Κώστας είναι συνεχώς υπερκινητικός. Εργάζεται τόσο πολύ, όσο ένας 40άρης. Και νιώθει 40άρης. Δεν αντιλαμβάνεται τον χρόνο που περνάει, γιατί νιώθει μέσα του νέος. Μας το λέει συνέχεια. Δεν θέλει να κάθεται. Κουράζεται όταν κάθεται. Η δράση του δίνει ζωή. Μας λέει πως όταν κάθεται ακούει τα γόνατα του να τρίζουν, την πίεση του, την καρδιά του» τόνισε στην Freddo.

Την ημέρα των γενεθλίων του ο ίδιος ένιωθε ιδιαίτερα ευτυχισμένος καθώς τα τηλέφωνα του ζευγαριού δεν σταματούσαν να χτυπούν για ευχές. «Τον θυμήθηκε όλο το ελληνικό θέατρο. Ολοι όσοι έχουν συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια μαζί του στο θέατρο ή στην τηλεόραση τον θυμήθηκαν. Ένιωθε το σο ευτυχισμένος και τόσο λαμπερός, που χαμογελούσε συνέχεια».

Πώς είναι ο Βουτσάς ως σύζυγος και ως πατέρας; «Ο Φοίβος του δίνει τεράστια χαρά για καθετί νέο που κάνει, τώρα που μεγαλώνει. Δεν τον χορταίνει και παίζει συνέχεια μαζί του. Του χαμογελάει, προσπαθεί να του μάθει νέες λέξεις. Προσπαθεί μάλιστα να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί του. Θέλει να ξεκλέβει χρόνο για να κάθεται μαζί μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved