Αγγελική Δαλιάνη: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του ρίσκου»
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του ρίσκου»

Πριν από λίγο καιρό η Αγγελική Δαλιάνη και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης προχωρήσανε την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ανοίγοντας και δεύτερη καφετέρια.

«Ναι, την ανοίξαμε τον Οκτώβριο. Άλλος ένας στόχος επιτεύχθηκε, γιατί τρέχαμε αρκετό διάστημα για να το υλοποιήσουμε κι αυτό. Είναι ένα καφέ στην ίδια περιοχή, στην Ανθούπολη Περιστερίου, γαλλικό στιλ, διαφορετικό από το πρώτο, από άποψη διακόσμησης, μουσικής. Έγινε εξολοκλήρου από τα χεράκια μας και είμαστε πολύ περήφανοι, γιατί, απ' ό,τι μας λένε, έχε βγει καλό αποτέλεσμα. Είναι ελεύθερο επάγγελμα, θέλει πολλή δουλειά και τρέξιμο. Βάλαμε κι άλλες υποχρεώσεις, αλλά είναι ωραία, δεν πειράζει» τόνισε στο Λοιπόν.

- Υπάρχει μεγάλο ρίσκο στην εποχή που ζούμε, ιδιαίτερα στο ελεύθερο επάγγελμα.

«Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του ρίσκου, δεν πρέπει να μας πτοεί ό,τι άσχημο ακούμε και γενικότερα ό,τι αφορά την κρίση, γιατί άμα πτοηθείς και σκέφτεσαι απαισιόδοξα, δεν θα κάνεις κάτι. Οι δυσκολίες πρέπει να σε ενεργοποιούν για να προσπαθείς για το καλύτερο και το παραπάνω, όλοι πρέπει να σκέφτονται έτσι, είναι βοήθεια. Έπεσε πολύ προσωπική δουλειά και ακόμα υπάρχει σε όλο αυτό. Άμα δεν ρισκάρεις, δεν θα μάθεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved