Μαρία Εκμετσίογλου: «Είχα την τύχη οι γιοι μου να αγαπήσουν πολύ τη δουλειά που κάνω»
Showbiz

Μαρία Εκμετσίογλου: «Είχα την τύχη οι γιοι μου να αγαπήσουν πολύ τη δουλειά που κάνω»

Η Μαρία Εκμετσίογλου μίλησε για την καριέρα και τους γιους της.

Αυτό τον καιρό σε βρίσκουμε να μένεις στην Ελλάδα.

Αυτό τον καιρό είμαι στην Ελλάδα κι έχω αγωνία, χαρά, άγχος, ευχαρίστηση, περιπέτεια, γιατί ετοιμάζω ένα καινούργιο μαγαζί στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Καλαμάκι, το ίδιο που έχω στην Κωνσταντινούπολη, θα είναι το μαγαζί της... μαμάς, που θα έχει αναμνήσεις από τη γιαγιά, τη νονά, από ανθρώπους που έχουμε πάντα στην ψυχή μας. Δεν σκέφτομαι να κάνω μαγαζί πολυτελείας, θα είναι απλό μέσα στην πολυτέλεια του. Η πολυτέλεια μου είναι στην ποιότητα των τροφών. Τη διεύθυνση θα την αναλάβει ο γιος μου, ο Απόλλωνας. Ο Πασχάλης θα είναι στην Κωνσταντινούπολη και ο τρίτος μου γιος, ο Αλέξανδρος, θα είναι μέσα σε όλα.

Πώς θα «παντρέψεις» την απόσταση που βρίσκονται τα δύο σου μαγαζιά, στην Πόλη και στην Αθήνα;

Είχα την τύχη οι γιοι μου να αγαπήσουν πολύ τη δουλειά που κάνω, επειδή το κάνω όχι σαν δουλειά, αλλά με αγάπη. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν μέσα σε μία κουζίνα, όπως κι εγώ, στην κουζίνα της μαμάς μου.

Μετά από πόσα χρόνια πέρασες ξανά από τα Καμένα Βούρλα;

Μετά από 35 χρόνια πέρασα από τα Καμένα Βούρλα πριν από ένα μήνα. Στο αυτοκίνητο ήταν μαζί του η γυναίκα και ο γιος του, μωράκι τότε, και σώθηκαν. Ο αδελφός μου «έφυγε» στα 30 του, νέος, μεγαλύτερος μου αρκετά χρόνια. Μου άφησε κληρονομιά το γιο του, που έχει τα μάτια του, το στυλ του, την ομορφιά του, κι έκανε κι εκείνος με τη σειρά του ένα γιο, τον Δημήτρη, που λατρεύω. Με έχει κάνει... γιαγιά. Η ζωή μας χαρίζει πολύ ωραίες στιγμές, αλλά μας χαρίζει και τα δύσκολα, κι εγώ τα έζησα ταυτόχρονα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved