Αντώνης Ρέμος: Η απίστευτη περιπέτεια του όταν έκανε diving στην Κρήτη
Showbiz

Αντώνης Ρέμος: Η απίστευτη περιπέτεια του όταν έκανε diving στην Κρήτη

Για τη στιγμή που ένιωσε άβολα με την λιποθυμία ενός παίχτη στο Rising Star αλλά και αν ο ίδιος έχει αισθανθεί ποτέ έντονο στρες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτοντας μια απίστευτη περιπέτεια.

Υπήρξε και ένα αναπάντεχο περιστατικό η λιποθυμία ενός διαγωνιζόμενου. Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή;
«Ήταν πολύ άβολο, αλλά μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Και σε εμένα έχουν υπάρξει στιγμές που ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει. Το ζωντανό δεν είναι εύκολο πράγμα, ακόμη και αν διαθέτεις εμπειρία. Όλοι μας βρισκόμαστε κάποιες φορές υπό μεγάλη πίεση. Αν δεν μπορέσεις να το διαχειριστείς -ο καθένας με τον δικό του τρόπο- μπορεί να σε καταβάλει. Εγώ πραγματικά θαυμάζω τα νέα παιδιά που έρχονται στη σκηνή και δείχνουν αυτό το θάρρος να περάσουν από τη συγκεκριμένη διαδικασία»

Εσύ έχεις αισθανθεί ποτέ έντονο στρες;
«Πολλές φορές. Όμως, με την πάροδο του χρόνου έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Σε συνέντευξή της η φίλη μου Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την κρίση πανικού που έπαθε πάνω στη σκηνή και την πήρα από το χέρι και την ηρέμησα. Λοιπόν, μου έχει συμβεί και εμένα μια φορά όταν έκανα diving. Στην Κρήτη είχε συμβεί πριν από 7-8 χρόνια. Είχα ξανακάνει diving 5-6 φορές. Κατεβήκαμε στον βυθό γύρω στα 25 μέτρα. Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήθελα να αναδυθώ άμεσα στην επιφάνεια. Εκείνη τη στιγμή με έπιασε ο εκπαιδευτής, μου απέσπασε την προσοχή με εικόνες του βυθού, συνήλθα και λίγο αργότερα με ομαλό τρόπο βγήκαμε έξω. Αν είχα αφήσει τον πανικό να με κυριεύσει, μπορεί να είχα πάθει κάτι. Ανεξάρτητα από τη συμμετοχή σου, ως concept τι σου αρέσει περισσότερο; Το «Rising Star» ή το «Τhe Voice»;

Το «The Voice» είναι ένα προϊόν με μεγάλη δυναμική και επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο... Όμως θα φανεί πώς θα εξελιχθεί όταν θ’ αρχίσουν και εκεί τα lives. Όπως ξέρεις και εσύ, μέσα από ένα γύρισμα αρκετών ωρών βγαίνει μαγνητοσκοπημένο και συμπιεσμένο το καλύτερο υλικό. Είναι θελκτικό για τον κόσμο το concept όπου οι παίκτες επιλέγουν τους coaches. Απ’ την άλλη, το δυνατό σημείο του «Rising» είναι η διαδραστικότητα του κοινού στο οποίο φυσικά ανήκει και η τελική επιλογή αν θα σηκωθεί ή όχι ο τοίχος. Είδαμε στιγμές που ανέβηκε ακριβώς στο 70% ο τοίχος. Δυνατές τηλεοπτικές στιγμές που μετράει η κάθε ψήφος. Και από την πρώτη στιγμή το κοινό στην Ελλάδα έδειξε πως συμμετέχει πολύ ενεργά», εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved