Πάνος Μουζουράκης: «Τους παίχτες του Voice τους έχω κάνει όλους ήρωες του παραμυθιού»
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: «Τους παίχτες του Voice τους έχω κάνει όλους ήρωες του παραμυθιού»

Η απόφαση του να συμμετάσχει ως coach στο «The Voice» του πρόσθεσε ακόμη περισσότερη δουλειά για το σπίτι. «Έχω πρότυπο τον Γιάννη Ζουγανέλη», λέει o Πάνος Μουζουράκης και θέλοντας να καταδείξει έτσι την πολυπραγμοσύνη του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Έχει πολύ homework το The Voice. Αποφάσισα ότι θα γράψω κι από ένα ποιηματάκι για τους διαγωνιζόμενους μου, για τα ταλέντα που έχουν έρθει στην ομάδα μου. Ήθελα να τους βάλω σε ένα παραμύθι με το σκεπτικό ότι αν όντως δεις τη ζωή σαν παραμύθι, κανείς δεν μπορεί να σου πουλήσει παραμύθι. Δεν ξέρω αν στέκει, αλλά από κει πιάστηκα. Όλα τα χρόνια που υπάρχουν τα τέτοια shows έχει δημιουργηθεί πλέον μια συνείδηση. Νομίζω ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες γνωρίζουν γιατί πηγαίνουν και τι να περιμένουν χωρίς να έχουν υπερβολικές ελπίδες, ότι δηλαδή επειδή θα εμφανιστούν στην τηλεόραση θα συμβεί κάτι συνταρακτικό στη ζωή τους. Ξεκίνησα, λοιπόν, να γράφω μια ιστορία. Ότι σε ένα βασίλειο μακρινό έκαναν έναν διαγωνισμό για να βρούνε το πιο σωστό λαρύγγι στα χαμηλά και στα ψηλά. Και τους έχω κάνει όλους ήρωες του παραμυθιού. Δημιούργησα 32 χαρακτήρες», εξηγεί στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τον λόγο που ο ίδιος αποφάσισε, ξαφνιάζοντας μάλιστα πολλούς, να πάρει μέρος σε ένα τηλεοπτικό σόου ταλέντων;

«Την είχα δώσει αυτή την απάντηση, αλλά μάλλον δεν σε είχε καλύψει. Θα την επαναλάβω, όμως, γιατί ήταν ό,τι πιο χιουμοριστικό μπορούσα να σκεφτώ. Αφού μου εξήγησαν ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να. βοηθήσω νεαρά ή και μεγαλύτερα ταλαντούχα παιδιά να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο τους, μου είπαν ότι ταυτόχρονα θα αμείβομαι και πάρα πολύ καλά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved