Άκης Σακελλαρίου: «Κάθε γενιά και κάθε δεκαετία έχει τα δικά της προβλήματα»
Showbiz

Άκης Σακελλαρίου: «Κάθε γενιά και κάθε δεκαετία έχει τα δικά της προβλήματα»

Ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται τον αρχιτέκτονα Σαμ Καρμάικλ στο μιούζικαλ «Mamma Mia», ένα από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ σε ολόκληρο τον κόσμο που παρουσιάζεται στο θέατρο «Ακροπόλ».

Πώς θα σκιαγραφούσατε τον ήρωα που υποδύεστε; Υπάρχει κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα του που σας γοητεύει;
«Με γοητεύει το χιούμορ του, η εμμονή που έχει στα 20 χρόνια έρωτα, η χημεία που έχει με την Ντόνα. Επίσης, ότι γίνεται πάλι μικρός όταν συναντά τον νεανικό του έρωτα.»

Ο ήρωας «επιστρέφει», μέσα από τις αναμνήσεις του, στα χρόνια της ξεγνοιασιάς. Για εμάς ως λαό πιστεύετε ότι πέρασαν αυτά τα χρόνια ανεπιστρεπτί;
«Οχι ανεπιστρεπτί. Κάθε γενιά και κάθε δεκαετία έχει τα δικά της προβλήματα. Ως λαός έχουμε ένα κύτταρο αισιοδοξίας, οπότε κάθε δεκαετία έχει και τις φωτεινές της πτυχές μέσα από την ένδεια των καταστάσεων»

Η κρίση μας έχει οδηγήσει σε ενδοσκόπηση και σε αυτοκριτική;
«Μακάρι να γινόταν αυτό. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Μακάρι να δούμε κάποια πράγματα που έχουμε κάνει λάθος. Αν καταλάβουμε τα λάθη μας, έχει γίνει η μεγαλύτερη αρχή. Δεν λειτουργούμε πολύ ομαδικά και ρίχνουμε διαρκώς τις ευθύνες στους άλλους», λέει στην εφημερίδα Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved