Αντώνης Ρέμος: «Θέλω δεύτερο παιδί»
Showbiz

Αντώνης Ρέμος: «Θέλω δεύτερο παιδί»

Για την πατρότητα, την επιθυμία του να αποκτήσει δεύτερο παιδί αλλά και πώς βλέπει το γεγονός ότι η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε φέτος το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Ρέμος.

Ο ερχομός της κόρης σου πόσο σε άλλαξε;
«Ο ερχομός της κόρης μου με έκανε πιο συναισθηματικό. Πολύ πιο εύκολα συγκινούμαι, γίνομαι ευάλωτος. Πιάνω τον εαυτό μου όλο και πιο συχνά να νιώθει την ανάγκη να ευχαριστεί τον Θεό και την Παναγιά που έχει το παιδί μου γερό. Που έχει καλά την οικογένειά μου. Είμαι περισσότερο ευγνώμων στη ζωή»

Δήλωσες με χιούμορ για την Υβόννη: «Είμαστε στα 7 χρόνια σχέσης. Οπότε, αν τα ξεπεράσουμε, θα πάμε καλά». Ποιο είναι το κλειδί μιας ισορροπημένης σχέσης;
«Υπάρχει η θεωρία των «Επτά χρόνων φαγούρας» (γέλια). Το είπα χιουμοριστικά όπως είπες και εσύ. Νομίζω πως μια ισορροπημένη σχέση βασίζεται στην κατανόηση, στην αλληλοεκτίμηση, στον σεβασμό και φυσικά στην αγάπη, στο πάθος»

H Υβόννη φέτος έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην Κύπρο. Όταν σου είπε πως το σκέπτεται να το κάνει ποια ήταν η γνώμη σου και πως σου φάνηκε τελικά στην μικρή οθόνη;
«Την προέτρεψα να το κάνει. Στη λογική όσων ανέφερα νωρίτερα. Ότι θα την βοηθήσει αρκετά στο κομμάτι της προώθησης της δουλειάς της στο συλλογή ρούχων που σχεδιάζει. Δεν το μετάνιωσε. Η Υβόννη έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ και θεωρώ πως της ταιριάζει περισσότερο η κίνηση από την στατικότητα της φωτογραφίας. Στην τηλεόραση βγήκαν και στοιχεία του χαρακτήρα της και αυτό ήταν γοητευτικό»

Ποιο τραγούδι από το νέο cd αφιερώνεις στην κόρη σου;
«Το «Να μ' αγαπάς» σε μουσική του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς και στίχους της Βάγιας Καλατζή. Υπέροχο τραγούδι που θυμίζει soundtrack ταινίας»

Ενα δεύτερο παιδάκι θα ήθελες;
«Πολύ! Οταν θα έρθει η ώρα θα γίνει. Εγώ θα το ήθελα και άμεσα αλλά πιστεύω πως θα πιεστεί στην παρούσα φάση η Υβόννη. Βέβαια ξέρεις πως αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved