Γιώργος Χειμωνέτος-Εύα Μουρτζάκη: Γάμος μετά το... πέμπτο παιδί!
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος-Εύα Μουρτζάκη: Γάμος μετά το... πέμπτο παιδί!

Έχοντας στην αγκαλιά του τη µικρή πριγκίπισσά του, τη µόλις 21 µηνών κόρη του Αρµονία, και περιµένοντας µε πολλή χαρά τον ερχοµό του γιου του, ο Γιώργος Χειμωνέτος έχει κάθε λόγο να χαµογελά!

Ο ολυµπιονίκης στην ποδηλασία και η σύντροφός του Εύα Μουρτζάκη, η οποία κατάφερε να πείσει έναν άλλοτε ορκισµένο εργένη να... νοικοκυρευτεί, σε λίγους µήνες θα ζήσουν για δεύτερη φορά το θαύµα της ζωής. Το αγαπηµένο ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να βαφτίσει τον γιο του Κωνσταντίνο. «Γεννάµε τον Απρίλιο, είµαστε έξι µηνών. Και ο πατέρας µου, που δεν είναι πια στη ζωή, λεγόταν Κωνσταντίνος, αλλά και ο πατέρας της γυναίκας µου είχε το ίδιο όνοµα. Θα πάρει το όνοµά τους, αλλά µπορεί να του δώσουµε κι ένα δεύτερο, ακόµη δεν το έχουµε αποφασίσει», λέει στη Real µε ενθουσιασµό ο Γιώργος Χειµωνέτος, ο οποίος έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό την καριέρα στην τηλεόραση και την υποκριτική και ασχολείται µε τον τοµέα του personal development, αλλά και τη µεγάλη του αγάπη, την ποδηλασία.
Παρότι ο πελαργός είναι καθ’ οδόν για δεύτερη φορά για το ζευγάρι, γάµος δεν έχει γίνει ακόµα. «∆εν έχουµε κάνει ούτε πολιτικό γάµο», λέει ο Γιώργος Χειµωνέτος, ο οποίος όµως έχει φροντίσει να ζητήσει τη σύντροφό του από τους γονείς της εδώ και καιρό: «Εγώ την έχω ζητήσει σε γάµο από πέρυσι και της έδωσα και δαχτυλίδι, εκείνη µου είπε ότι θα µε παντρευτεί µετά το πέµπτο παιδί», λέει µε χιούµορ και αποκαλύπτει τα πραγµατικά του σχέδια µε την Εύα: «Θέλουµε πρώτα να γεννηθεί ο Κωνσταντίνος και βλέπουµε...». Πάντως, η ρουτίνα δεν έχει καµία θέση στο ζευγάρι: «Είµαστε φουλ ερωτευµένοι! Πρέπει να είσαι αποφασισµένος και ερωτευµένος για να κάνεις παιδιά, όχι να προσπαθείς να σώσεις τη σχέση σου κάνοντας παιδιά. ∆εν είναι έτσι. Αλλιώς θα τα διαλύσεις όλα. Από µικρός, άλλωστε, ήθελα την οικογένεια».
Το γεγονός ότι είναι πλέον full time γονείς δεν τους απαγορεύει να κάνουν συχνές εξόδους για να διασκεδάσουν. Πριν από λίγες ηµέρες, µάλιστα, βρέθηκαν στο γνωστό µεζεδοπωλείο «∆ίαυλος» στο Θησείο για να απολαύσουν τις ερµηνείες της Νάντιας Καραγιάννη και του τραγουδοποιού Νίκου Καραγιάννη, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Εύα για πρώτη φορά µετά την ευχάριστη είδηση της δεύτερης εγκυµοσύνης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved