Πάνος Μουζουράκης: «Νιώθω ότι η Γη είναι η παιδική χαρά μου»
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: «Νιώθω ότι η Γη είναι η παιδική χαρά μου»

Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργία ενέχει -σύμφωνα με τον Πάνο Μουζουράκη- τη ματαίωση. «Η απογοήτευση έρχεται πάντα την ώρα της δημιουργίας», λέει ο ίδιος.

Τελικά αυτός ο χαρούμενος, cool και άνετος τύπος αφήνει ποτέ τον εαυτό του να νταουνιάσει.

«Από πιτσιρικά με θυμάμαι να είμαι χαρούμενος. Η φύση μου είναι αυτή. Να νιώθω ότι η Γη είναι η παιδική χαρά μου. Μεγαλώνοντας και αλλάζοντας, είναι λογικό να μην είσαι διαρκώς μες στην τρελή χαρά. Ή μπορεί να υπάρχει κι ένας τρόπος να είσαι. Αλλά είναι δύσκολο. Και δεν μου φαίνεται και λογικό. Για παράδειγμα, τώρα που κάνουμε αυτή τη συνέντευξη δεν μπορώ να είμαι υπερκινητικός και να κάνω πλάκα. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ ώστε να γίνω όσο το δυνατόν πιο κατανοητός, αλλά και να μην πω ψέματα. Τώρα κάπως έχει υποχωρήσει το "κάτσε να βρω τη σωστή ατάκα για να γελάσουμε λίγο". Ξέρεις κάτι; Δεν είμαι ακόμη ο άνθρωπος που θα ήθελα να είμαι. Θα ήθελα να φτάσω σε μια απόλυτα συνειδητοποιημένη κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι ο άνθρωπος που βρήκε το κλειδί της ζωής και δεν αγχώνεται για τίποτα και λέει "ζωή είναι, θα περάσει, ας γελάσουμε".

Μέσα μου παλεύει αυτός ο τύπος με τον μοναχό που ψάχνει να βρει την απάντηση στο γιατί είναι εδώ, πώς μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του και να τον κάνει καλύτερο, ώστε κατόπιν να βοηθήσει και τους άλλους. Αναρωτιέμαι καμιά φορά πότε θα αποτιναχθεί αυτός ο μανδύας της ματαιοδοξίας, να μην περιμένεις πότε θα σου επιστρέφει η αγάπη και να μπορείς να ζήσεις με την αγάπη που απλά θα δίνεις. Ένας φίλος μου μου είχε πει ότι η μοναδική αγάπη που πραγματικά σου ανήκει είναι αυτή που δίνεις. Κι εγώ το έκανα τραγούδι», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved