Μαντώ Γαστεράτου: «Σε ό,τι τρέλα έχω κάνει στη ζωή μου οι γονείς μου είναι εκεί και με υποστηρίζουν»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Σε ό,τι τρέλα έχω κάνει στη ζωή μου οι γονείς μου είναι εκεί και με υποστηρίζουν»

Βαριέται να βάφεται και να χτενίζεται και όταν φοράει κάποιο εντυπωσιακό φόρεμα αισθάνεται «σαν εγκλωβισμένο αγοροκόριτσο -μέσα στα στρας», όπως λέει χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

«Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει να φοράω όμορφα φορέματα και να ντύνομαι πιο θηλυκά, απλά δεν είναι αυτό που θα προτιμήσω στην προσωπική μου ζωή και στην καθημερινότητα μου. Να φανταστείς ο Χρηστάρας μου, μία φορά με έχει δει υπέρλαμπρα ντυμένη: μετά τα Καλλιστεία! Όπως και να είμαι, όμως, εκείνος με καμαρώνει», λέει η Μαντώ για τον πατέρα της, τον Χρηστάρα της, όπως τον αποκαλεί.

Είναι ο πιο καλός της φίλος και μαζί με τη μητέρα της οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της. «Είναι τα στηρίγματα μου, Σε ό,τι τρέλα έχω κάνει στη ζωή μου, όποια απόφαση και να έχω πάρει, είναι εκεί και με υποστηρίζουν. Ειλικρινά, ευχαριστώ τον Θεό που είχα την τύχη να γεννηθώ από αυτούς τους γονείς».

Ακόμα θυμάται την αντίδραση του πατέρα της όταν γυρνώντας από τη δουλειά του την είδε με κοντά μαλλιά καρφάκια. «Δεν ξέρω τι είχα πάθει στην εφηβεία μου και παρακαλούσα τους γονείς μου να με πάνε σε κομμωτήριο να μου κόψουν τα μαλλιά, μου κοντά. Κάποια στιγμή ανάγκασα τη μάνα μου να μου τα κόψει εκείνη. Θυμάμαι, ο πατέρας μου έλειπε στη δουλειά και μόλις γύρισε και με είδε έπαθε ένα ελαφρύ σοκ. Στο γυμνάσιο όλοι νόμιζαν ότι ήμουν αγοράκι. Πολλοί με περνούσαν για τον αδερφό μου. Δεν είχα σχηματιστεί ακόμα. Κάποιοι καθηγητές μάλιστα με φώναζαν "Γαστεράτο"!» θυμάται η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved