Τα συγκινητικά λόγια του Φασιανού για τον χαμό της νύφης του, Κέλλυς Σακάκου
Showbiz

Τα συγκινητικά λόγια του Φασιανού για τον χαμό της νύφης του, Κέλλυς Σακάκου

Ο μεγάλος μας ζωγράφος και αδελφός του συζύγου της Κέλλυς Σακάκου, Αλέκος Φασιανός, μιλάει για την παρουσιάστρια που χάθηκε απρόσμενα και συγκινεί. 

«Η Κέλλυ ήταν ένας απίστευτα καλός χαρακτήρας και κυρίως φιλότεχνη. Λάτρευε τη ζωγραφική, λάτρευε τη μουσική, λάτρευε τα πάντα στην τέχνη», λέει στη «Freddo».

Ο θάνατος της επηρέασε αρνητικά την οικογένεια Φασιανού; «Μας επηρέασε βαθύτατα και ψυχικά, όμως επειδή της ίδιας δεν της άρεσαν τέτοιου είδους επικήδειοι και ήταν χαρούμενη προσωπικότητα, μένω στις χαρές που μας είχε χαρίσει, σε όλη την οικογένεια».

Ο ίδιος και η οικογένεια του γνώριζαν ότι πλησίαζε το τέλος της; «Κανείς δεν γνωρίζει το τέλος του άλλου. Οχι. Ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο. Δεν πιστεύαμε ότι θα έρθει τόσο σύντομα».

Μαζί με τον αδελφό του μεγάλου μας ζωγράφου, Σπύρο, η Κέλλυ Σακάκου έζησε 40 και πλέον χρόνια. Η σχέση τους; «Μοναδική. Ο ένας αγαπούσε τον άλλον σαν να είχαν γνωριστεί την ίδια μέρα. Και ας είχε περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ζούσε ο ένας για τον άλλον. Η Κέλλυ κατέπεσε ψυχολογικά όταν έχασε τον Σπύρο».

Η οικογένεια του και εκείνος γνώριζαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες; «Μιλάτε για το Πάρκινσον; Ναι, σαφώς και το ξέραμε, όμως προσπαθούσαμε να της δίνουμε κουράγιο. Σας ξαναλέω, δεν πιστεύαμε ότι θα "φύγει" τόσο νωρίς».

Τι θα ήθελε να θυμάται από την Κέλλυ; «Τη χαρά της, το χαμόγελο της και όλα τα θετικά που εξέπεμπε. Ήταν ευχάριστος και καλός άνθρωπος η Κέλλυ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved