Βαγγέλης Γερμανός: «Ο γάμος πρόεκυψε εκβιαστικά»
Showbiz

Βαγγέλης Γερμανός: «Ο γάμος πρόεκυψε εκβιαστικά»

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε για τον γάμο του και για το παιδί που απέκτησε μόλις στα 20 του.

Ο έρωτας πόσο έχει παίξει ρόλο στη διαμόρφωση του «είναι» σας;

Τεράστιο, όπως και σε όλους. Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, μας άρεσε να πηγαίνουμε κάτω από τα τραπέζια, τις καρέκλες, τα κρεβάτια, κάτω από τα φουστάνια της μάνας μας. Αυτό το κάναμε, αφενός, γιατί αισθανόμασταν ότι ήταν φωλιά και, αφετέρου, από περιέργεια να δούμε τι γίνεται εκεί. Αυτό το λέμε σχηματικά ερωτική περιέργεια, η οποία μεταλλάσσεται μεγαλώνοντας σε ερωτική δημιουργία, σε μια δραστηριότητα. Αν δεν μεταφραστεί έτσι, σημαίνει ότι μένεις κάπου καθηλωμένος και δεν προχωράς. Αυτή η ερωτική περιέργεια είναι αυτό που γεννάει όλη τη μετέπειτα πορεία σου. Είναι ζωή. Από έναν έρωτα βγήκαμε, βρε παιδιά, και εξαιτίας ενός έρωτα συνεχίζουμε να ζούμε.

Εσείς γίνατε πολύ νέος μπαμπάς.

Πιτσιρικάς, 20 χρονών.

Παντρευτήκατε μία φορά, αλλά δεν το ξανακάνατε.

Όχι. Ο γάμος δεν μου άρεσε ως διαδικασία. Παντρευτήκαμε γιατί μας κυνηγούσαν οι γονείς. Η μάνα μου δεν ήθελε καθόλου. Έλεγε να τελειώσουμε τις σπουδές μας, αν και κατά βάθος δεν ήθελε να της πάρει άλλη γυναίκα τον γιόκα της, όπως συμβαίνει με όλου του κόσμου τις μανάδες. Προέκυψε, ας πούμε, εκβιαστικά.

Εξαιτίας του μωρού;

Όχι, το μωρό ήρθε μετά τον γάμο. Παντρευτήκαμε για να μας αφήσουν ήσυχους. Κι έτσι συνέβη. Υπάρχει ακόμη αυτό. Επισημοποίηση.

Μπήκατε εύκολα, παρά το νεαρό της ηλικίας σας, στον ρόλο του πατέρα;

Ναι, γιατί κατάλαβα ότι πρέπει να τελειώσω τη σχολή, να δουλέψω. Δεν «πάρκαρα» το παιδί. Σήμερα η κόρη μου η Αλίκη είναι χορογράφος και χορεύτρια.

Και η Χρυσούλα;

Είναι ο έρωτας των τελευταίων 15 χρόνων. Ξέρεις τι γίνεται με αυτό το θέμα; Αποφασίζεις εσύ από μέσα σου ότι αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου και ο άλλος κάνει το ίδιο και τελείωσε. Όταν είσαι πιτσιρικάς, υπάρχει πρόβλημα, αφού δεν έχεις εμπειρία και μέτρο σύγκρισης. Πρέπει το μυαλό να λειτουργεί και η καρδιά να αποφασίζει.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved