Απίστευτο! Ο Μάκης Παπαδημητρίου λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 15 δευτερόλεπτα
Showbiz

Απίστευτο! Ο Μάκης Παπαδημητρίου λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 15 δευτερόλεπτα

Ο Μάκης Παπαδημητρίου καταφέρνει και λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 15 δευτερόλεπτα ενώ το νέο του στοίχημα είναι να μειώσει τον χρόνο σε 5 δευτερόλεπτά.

«Είναι μία μόνιμη μανία μου. Έχω σχεδόν πάντα δύο κύβους του Ρούμπικ μαζί μου, τους οποίους προσπαθώ να λύσω όσο πιο σύντομα γίνεται», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

Από τον γάμο του με την Κατερίνα Λυπηρίδου έχει έναν γιο, τον Άγγελο...
«Είναι 7,5 χρόνων, πάει στη Β' Δημοτικού. Είναι σε μία πολύ καλή ηλικία, γιατί μπορούμε πλέον να επικοινωνήσουμε. Τον έχω πάρει μαζί μου σε κάποια γυρίσματα, περισσότερο για να του δείξω εγώ πώς είναι -όχι πως έχει εκφράσει εκείνος κάποιο ενδιαφέρον-, αλλά μέχρι τώρα δεν τον έχω πάρει μαζί μου στο θέατρο. Αν και έχει παίξει μέχρι τώρα σε δύο ταινίες μικρού μήκους, η σχέση του με το θέατρο και το σινεμά είναι όπως των παιδιών της ηλικίας του. Είναι συζητήσιμος και επικοινωνιακός, ένα καλό παιδί και δεν χρειάζεται να κάνω τον αυστηρό πατέρα που μιλά με γνωμικά. Δεν είμαι της άποψης να του λέω αποφθέγματα για να τον κάνω καλύτερο άνθρωπο. Δεν λειτουργώ έτσι», καταλήγει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved