Ευγενία Δημητροπούλου: «Όχι, δεν κάνω πρόβα νυφικού με τον Άλκη»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Όχι, δεν κάνω πρόβα νυφικού με τον Άλκη»

Από το 2014 ο Άλκης Κούρκουλος είχε ερωτευτεί την Ευγενία Δημητροπούλου, στις πρώτες συναντήσεις που έγιναν για το ανέβασµα της παράστασης «Πρόβα νυφικού». Οι δυο τους έγιναν ένα από τα πιο ευτυχισµένα ζευγάρια της σόουµπιζ, αποφεύγοντας για µεγάλο διάστηµα να µιλήσουν για τον έρωτά τους. Ακόµα και τώρα, ενώ είναι µαζί τρία χρόνια, δεν τους αρέσει να «πουλάνε» τα προσωπικά τους και µόνο το τελευταίο διάστηµα άρχισαν τις κοινές εξόδους, χαλαρά και ήρεµα... Τι άλλαξε και σταµάτησαν το «κρυφτό»; Η ηθοποιός απαντάει σε όλα...

Τόσο στην επίσηµη πρεµιέρα της ταινίας «Τέλειοι ξένοι» που παίζει ο Αλκις, όσο και σε αυτή της «Ρόζας της Σµύρνης» που πρωταγωνιστείς εσύ, ποζάρατε µαζί, χαλαρά, χωρίς να παίζετε... κρυφτό όπως άλλοτε!

∆εν παίξαµε ποτέ... κρυφτό κι ας µας το έχουν χρεώσει και αυτό! Είµαστε µαζί, αλλά αυτό αφορά µόνο εκείνον και εµένα. Ζούµε τη ζωή µας όπως τη θέλουµε, χωρίς το άγχος να... κρυφτούµε, αλλά και χωρίς καµία διάθεση να µιλήσουµε για αυτή. ∆εν µπαίνουµε καν στη διαδικασία να απαντήσουµε σε όλα όσα γράφονται για χωρισµούς ή... γάµους µας, γιατί, αν ξεκινήσεις να το κάνεις, µπαίνεις σε ένα τριπάκι που δεν τελειώνει. Σηµαίνει πολλά για µένα ο Αλκις και µε στηρίζει µε αγάπη, όπως κι εγώ εκείνον, αλλά ως εκεί!

Στη µία από τις επίσηµες πρεµιέρες είχατε δίπλα την οικογένειά του. ∆εν σηµαίνει, λοιπόν, ότι είσαι έτοιµη για πρόβα νυφικού;

(Σ.σ.: γελά). Θα µε βάλεις στη διαδικασία να σου απαντήσω σε αυτά που δεν θέλω να απαντώ; Όχι, δεν κάνω πρόβα νυφικού. Οχι ακόµα και δεν ξέρω αν θα κάνω. Θέλω πολύ να φτιάξω µια ωραία µεγάλη οικογένεια, όπως αυτή που έφτιαξαν οι γονείς µου, αλλά είναι νωρίς ακόµα... Πάµε σε άλλες ερωτήσεις;

Πιστεύεις στο «για πάντα» στον έρωτα;

Είµαι ροµαντική και θέλω να το πιστεύω. Είναι ωραίο να µεγαλώνεις όµορφα µε τον σύντροφό σου - γενικά το λέω. Πολύ ωραίο!

Με µπερδεύεις µερικές φορές, ξέρεις. Στα γυρίσµατα της σειράς «Νησί», όταν είχα έρθει να πάρω µια πρόγευση, έβλεπα ένα ροµαντικό, αέρινο πλάσµα, ενώ σε έχω δει και δυναµική, να διεκδικείς τα όνειρά σου.

Εχω µεγάλη... γκάµα (σ.σ.: γελά). Εχω και τη ροµαντική πλευρά µου, έχω και την πιο δυναµική, ανάλογα τις περιστάσεις. Αν νιώσω ότι αδικούµαι, ας πούµε, σηκώνω το ανάστηµά µου και διεκδικώ όσα πρέπει. Την αδικία δεν την αντέχω, όπως δεν µου αρέσουν το ψέµα, η διπροσωπία, οι ίντριγκες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved