Δημήτρης Μπάσης: Η απουσία του Καζαντζίδη, του Μπιθικώτση και του Διονυσίου, είναι πράγματι αισθητή
Showbiz

Δημήτρης Μπάσης: Η απουσία του Καζαντζίδη, του Μπιθικώτση και του Διονυσίου, είναι πράγματι αισθητή

Ο Δημήτρης Μπάσης είναι ένας από τους αξιόλογους καλλιτέχνες, που υπηρετούν το καλό ελληνικό τραγούδι. Τι φταίει, κατά τη γνώμη του, και δεν βγαίνουν πια καλά τραγούδια;

«Δεν συμφωνώ, πιστεύω πως ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν αξιόλογα και καλά ελληνικά τραγούδια, απλώς δεν υπάρχει πλέον ο μηχανισμός της δισκογραφίας να τα αναδείξει. Σήμερα υπάρχει μια υπερπληθώρα παραγωγών από τη στιγμή που λόγω των home studios έχει μειωθεί κατά πολύ το κόστος παραγωγής ενός δίσκου, κι έτσι πολλές φορές μέσα σε αυτή την υπερπαραγωγή τα καλά τραγούδια μπορεί και να χαθούν», λέει στο Καρφί.

Πόσο αισθητή είναι η απουσία του Στέλιου Καζαντζίδη από το ελληνικό τραγούδι;
«Η απουσία του Στέλιου Καζαντζίδη όπως και άλλων μεγάλων τραγουδιστών, όπως του Γρηγόρη Μπιθικώτση και του Στράτου Διονυσίου, είναι πράγματι αισθητή στο χώρο του τραγουδιού. Πιστεύω ότι αυτές οι φωνές άνοιξαν τον δρόμο για να «πατήσουμε» πάνω τους οι νεότεροι τραγουδιστές της εποχής μας. Η ζωή όμως όπως και το τραγούδι συνεχώς εξελίσσεται, τίποτα δε μένει στάσιμο, οι φωνές αυτές όμως υπήρξαν σημαντικό κομμάτι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και δεν θα πρέπει ποτέ να τις ξεχνάμε», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved