Σπυροπούλου-Κοτσοβός: Το ραντεβού στην Γλυφάδα και η επανασύνδεση
Showbiz

Σπυροπούλου-Κοτσοβός: Το ραντεβού στην Γλυφάδα και η επανασύνδεση

Η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Γιώργου Κοτσοβού έχει περάσει από πολλά «κύματα».

 

Μετά τον καυγά τους στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και άλλα… επεισόδια, βρέθηκαν σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, σε μαγαζί στην Γλυφάδα και εκεί τα… ξαναβρήκανε.

Το μέρος δεν ήταν τόσο πολυσύχναστο και τίποτα στη συμπεριφορά τους δεν μαρτυρούσε την ένταση που είχε υπάρξει μεταξύ τους στο πρόσφατο παρελθόν. Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Τι μεσολάβησε όμως; Αυτό που έγινε ήταν ότι η Κωνσταντίνα κατάφερε με τον τρόπο της να κάνει τη ρελάνς στον πρώην σύντροφο της και να του τραβήξει και πάλι όλη την προσοχή επάνω της.

Πώς έγινε αυτό; Αρκούσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι η Κωνσταντίνο πραγματοποίησε κάποιες εξόδους με πολύ γνωστό νεαρό δικηγόρο, γόνο νομικής οικογένειας, για να κάνει το Γιώργο Κοτσοβό να καταλάβει ότι όχι απλώς δεν θέλει να την αφήσει στα χέρια κάποιου άλλου άντρα, άλλο 8ελει να είναι ξανά μαζί. Η πρώτη επικοινωνία μεταξύ τους δεν άργησε να γίνει με πρωτοβουλία εκείνου μάλιστα, και το ραντεβού κλείστηκε νιο ένα πολύ διακριτικό εστιατόριο της Γλυφάδας, στο οποίο οι δύο τους συνήθιζαν να πηγαίνουν όταν ήταν ζευγάρι.

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι θα προσδοκούσε κανείς μετά από όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια και ο μηχανικός κουβέντιασαν χαλαρά, αλλά και σοβαρά, έχοντας μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους και χωρίς να υψώσουν τους τόνους ούτε μια φορά. Μάλιστα, όταν έφυγαν από το εστιατόριο εκείνος την κρατούσε από τη μέση, δείχνοντας ότι η βραδιά τους μπορεί να είχε και συνέχεια.

Πώς θα εξελιχθούν από δω και μπρος τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αυτό που είναι βέβαιο όμως και το οποίο προσυπογράφουν και όσοι τους ξέρουν, είναι ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν δείχνουν να έχουν τελειώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved