Ο Τζον Λένον και το… πλαστό αυτόγραφο
Showbiz

Ο Τζον Λένον και το… πλαστό αυτόγραφο

Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από ένα αυτόγραφο των Beatles, το οποίο πουλήθηκε προς 2.000 στερλίνες την προηγούμενη εβδομάδα από τοπικό οίκο δημοπρασιών του Λίβερπουλ.

Το αυτόγραφο ανήκε στον Λες Γκουντ, εκλιπόντα πλέον φωτογράφο της επαρχιακής πόλης Τσέσαϊρ, κοντά στη γενέτειρα των Beatles, το Λίβερπουλ. Πρόκειται για ένα φύλλο της εφημερίδας «Alkali News», που ήταν ένα εταιρικό διαφημιστικό έντυπο της βιομηχανίας χημικών ICI.

Ωστόσο, στο πρωτοσέλιδο εκείνου του φύλλου του 1963 βρισκόταν μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Γκουνι. Η φωτογραφία απεικόνιζε τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ να περνάει το στέμμα στη νικήτρια των καλλιστείων της περιοχής.

Ενθουσιασμένοι που η φωτογραφία του τυπώθηκε, ο Γκουντ απέστειλε το φύλλο στα διάσημα σκαθάρια προκειμένου να του το υπογράψουν. Και πράγματι το έλαβε πίσω με τέσσερις υπογραφές, με την καθεμία να αντιστοιχεί στο κάθε μέλος του γκρουπ.

Όμως, οι διηγήσεις πη« χήρας του Γκουντ περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, καθώς αυτή ισχυρίζεται ότι οι τρεις από αυτές τικ υπογραφές είναι πλαστές. Σύμφωνα με όσα έλεγε ο Γκουντ όσο ζούσε, ο Τζον Λένον πλαστογράφησε τις υπογραφές των υπολοίπων και έστειλε πίσω το φύλλο της εφημερίδας στον Γκουντ.

Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved