Η συγκλονιστική περιγραφή του Κώστα Πρέκα: «Ήμουν κάτω από το γκρεμό και την κράτησα στα χέρια μου»
Showbiz

Η συγκλονιστική περιγραφή του Κώστα Πρέκα: «Ήμουν κάτω από το γκρεμό και την κράτησα στα χέρια μου»

Ο Κώστας Πρέκας σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλώντας για τον έρωτα και τις γυναίκες της ζωής του, αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν μια από τις συντρόφου του, έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας.

Τι ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή σας;
«Σημαντικό. Αν δεν είχα νιώσει αυτόν τον έρωτα, θα ήμουν ένας κενός άνθρωπος. Άνθρωπος που δεν έχει ερωτευτεί, φοβάμαι πως έχασε την μαγεία του ήλιου, την μαγεία της συνύπαρξης. Οι γεύσεις δεν είναι μόνο φαγητού ή φυτών. Η γεύση του έρωτα είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει στη ζωή»

Πώς σας κυνηγούσαν οι γυναίκες;
«Με ρωτάς πράγματα που δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου και είχα πει πως δεν θα τα πω ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος έχει την αναλογία του, αν θες να το τοποθετήσω έτσι. Τις τίμησα με τον ωραιότερο τρόπο. Τις ευχαρίστησα με τον καλύτερο τρόπο. Με τίμησαν, τις τίμησα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ποτέ δεν υποβάθμισα καμιά γυναίκα, δεν μίλησα πικρά για καμιά γυναίκα. Η γυναίκα είναι το στερέωμα της γης»

Έφτασε μια γυναίκα να σας πει «Αν με διώξεις θα σκοτωθώ, θα αυτοκτονήσω»;
«Συνέβη και ήμουν κάτω από τον γκρεμό και την κράτησα στα χέρια μου. Όμως την δικαιολόγησα. Γιατί πίστεψε πως θα ήμουν η κολώνα του ερωτά της και του ανθρώπου που της είπε την αλήθεια από την πρώτη στιγμή. Κανένας δεν της είχε μιλήσει όσο εγώ»

Αυτή η αλήθεια που λέγατε τόσο εύκολα δεν σας πόνεσε κάποιες φορές;
«Αυτός που αγαπάει, πονάει και αυτός που αγαπάει, φεύγει. Λένε πως υπάρχουν πολλών ειδών αλήθειες. Πιστεύω πως η αλήθεια είναι μία. Κάποιοι τολμούν και λένε πανεύκολα «σ αγαπώ». Αν ειπωθεί από μένα σε γυναίκα, είναι ειλικρινά γεγονός. Το λέω σπάνια. Το έχω πει μια δυο φορές ως τώρα»

Εσάς σας πόνεσε κάποια γυναίκα; Όχι διώχνοντας σας, αλλά λέγοντας σας την αλήθεια;
«Δεν διώχνει ποτέ ο ένας τον άλλον. Απλά υπάρχει μια διαφωνία, κι αφού υπάρξει, μοιραία φεύγει και ο ένας και ο άλλος. Και οι δύο φεύγουν. Φταίνε και οι δυο ή αν θες από κοινού αποφασίζουν να μην είναι πια μαζί», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved