Ηλίας Ζάρμπαλης: «Αδυνατούσα να ξεπεράσω το τσουνάμι που ήρθε πάνω μου»
Showbiz

Ηλίας Ζάρμπαλης: «Αδυνατούσα να ξεπεράσω το τσουνάμι που ήρθε πάνω μου»

Στις χρυσές εποχές ο Ηλίας Ζαρμπαλης δεν προλάβαινε να μετρά τα κέρδη με τα οποία γέμιζαν τα ταμεία του καθημερινά.

Τα πρώτα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται το 2011, με την απαρχή της κρίσης. Ο άνθρωπος που είχε επιμεληθεί χιλιάδες κουπ στο κομμωτήριό του, σε επιδείξεις μόδας, σε εξώφυλλα περιοδικών συνειδητοποιεί ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα.

«Το 2012 αντιλήφθηκα τι σημαίνει να ανατρέπεται η ζωή σου. Το λάθος μου ήταν ότι άνοιξα πολλά κομμωτήρια και, από ένα σημείο και μετά, δεν μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση. Επρόκειτο για ένα τεράστιο λάθος Επιβίωσαν εκείνοι που είχαν ένα κομμωτήριο και ας ήταν πιο ακριβοί από μένα. Παρά τις προσπάθειες να περισώσω ο, τι μπορούσα από την εταιρεία μου, στάθηκε αδύνατο να καταφέρω να ανταποκριθώ στις οικονομικές ανάγκες τηε επιχείρησης. Η πτώχευση ήταν μονόδρομος», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

Ξαφνικά ο Ηλίας Ζάρμπαλης βρέθηκε χωρίς κομμωτήρια αλλά και χωρίς φίλους. «Η επιτυχία έχει πολλές "μαμάδες", είναι γλυκιά σαν μέλι και γι' αυτό τους τραβάει όλους δίπλα της. Στην αποτυχία είναι τα δύσκολα. Από εκεί που τα έχεις όλα, βρίσκεσαι στον δρόμο να ψάχνεις έστω κι ένα ευρώ για να βάλεις κάτι στο στόμα σου και όλοι, γνωστοί και φίλοι, είναι εξαφανισμένοι ως δια μαγείας. Τραγικό! Επί μήνες ολόκληρους δεν χτύπησε καν το τηλέφωνο. Ακόμη και το "γεια" που σου λένε στον δρόμο είναι διαφορετικό. Είναι "γεια" κακίας για μια επιτυχία που δεν σου συγχώρεσαν ποτέ. Η αποτυχία δίνει τροφή σε αιμοβόρους και σκυλιά. Το έζησα όλο αυτό και πήρα το μάθημα μου. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για το τώρα. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Χάρη στη συμπαράσταση των παιδιών του, και ιδιαίτερα του μεγάλου του γιου που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο και ο οποίος ασχολείται με τον ίδιο κλάδο, κατάφερε να πάρει μια μικρή ανάσα.

«Λίγο καιρό μετά την πτώχευση ο γιος μου άνοιξε ένα κομμωτήριο στο οποίο εγώ επιμελούμουν τα κουρέματα. Δουλεύαμε καλά, αλλά η ψυχή μου ήταν βαριά. Αδυνατούσα να ξεπεράσω το τσουνάμι που ήρθε πάνω μου, την καταστροφή μου. Ένα τσουνάμι που λίγο καιρό αργότερα, βεβαίως, χτύπησε όλη την Ελλάδα. Πήραμε την απόφαση να κλείσουμε τον χώρο και να πω το "ναι" στην πρόταση συνεργασίας ενός Αμερικανού επιχειρηματία. Σε ηλικία 60 ετών και έχοντας διαγράψει αυτή την καριέρα έγινα μετάστασης στη Νέα Υόρκη», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved