Λάμπρος Φισφής: «Έχω υποβάλλει κάποιες προτάσεις»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Έχω υποβάλλει κάποιες προτάσεις»

Ο Λάμπρος Φισφής μπορεί να παρουσιάζει το Quizdom, αλλά συνεχίζει να γράφει κείμενα για stand up παραστάσεις, ενώ έχει εκδώσει και ένα βιβλίο. 

Στο παρελθόν έχεις γράψει σενάριο για τηλεοπτική σειρά. Σκέφτεσαι μελλοντικά να ξαναγράψεις;

«Είχα γράψει τη Γενιά των 592 ευρώ. Μου άρεσε πολύ το γράψιμο. Είναι μια τελείως διαφορετική διαδικασία: Είσαι μόνος σου σε ένα δωμάτιο και τρέχεις για να προλάβεις τις προθεσμίες. Τους μήνες που γράφεις είναι σαν να ζεις στον κόσμο της σειράς που έχεις φανταστεί, και αυτό μου άρεσε. Ναι, θα 'θελα κάποια στιγμή. Συζητάω για κάποια πρότζεκτ, αλλά είναι λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο. Η κρίση έχει επηρεάσει τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ πάντα οι δικές μου ιδέες είναι λίγο ιδιαίτερες: Στοχεύω στον νεαρόκοσμο. Με άλλα λόγια, θέλω να υποστηρίζω το νεανικό κοινό, αλλά και τους νέους δημιουργούς. Γι' αυτό και στη Γενιά των 592 ευρώ οι άνθρωποι που ήταν στους βασικούς ρόλους ήταν τότε άγνωστοι. Αυτά τα ρίσκα, όμως, φοβίζουν τα κανάλια. Μακάρι, κάποια στιγμή να παρουσιαστεί η ευκαιρία να ξαναγράψω σενάριο για κάποια σειρά».

Από ό,τι καταλαβαίνω, έχεις κάποιες ιδέες...

«Ναι, έχω υποβάλει κάποιες προτάσεις. Μία αφορά τη ζωή ανθρώπων ηλικίας 30-35. Είναι σαν μια Γενιά των 592, αλλά σε μεγαλύτερη ηλικία. Μου αρέσει να γράφω γι' αυτά που βιώνω, για τις εμπειρίες μου. Είναι ευκολότερο να εκφράσεις πράγματα τα οποία βιώνεις».

Επαγγελματικά αυτή την περίοδο κάνεις κάτι άλλο;

«Ναι. Πήραμε το ρίσκο να πάμε στο «Ακροπόλ» με την παράσταση Δες το Θετικό + μωρό. Πρόκειται για μια stand up comedy που σατιρίζει την καθημερινότητα μας, πράγματα απλά που βιώνουμε όλοι: μια επίσκεψη στην ταβέρνα, μια εκδρομή στην παραλία, μια ηλεκτρική σκούπα. Είναι η πρώτη φορά που μια stand up παράσταση «ανεβαίνει» σε σταθερή βάση σε ένα τόσο μεγάλο θέατρο. Είναι για πέντε μόνο Κυριακές, στις 21.00, και τελειώνουμε στις 5 Φεβρουαρίου. Επίσης, έχω εκδώσει ένα βιβλίο με χιουμοριστικά κείμενα» εξήγησε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved