Κώστας Πρέκας: «Έχω συγχωρέσει τον Λαζόπουλο»
Showbiz

Κώστας Πρέκας: «Έχω συγχωρέσει τον Λαζόπουλο»

Ο Κώστας Πρέκας θεωρεί πως η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου του έχει κάνει κακό. 

Ωστόσο, ο ηθοποιός όπως δήλωσε στο Χάι τον έχει συγχωρέσει.

Γι'αυτό και δεν έχετε ζηλέψει. Δεν έχετε κόμπλεξ.

«Πρόσφατα έγινε ένας τηλεοπτικός χωρισμός. Ξεκίνησε από κόμπλεξ. Γιατί το κόμπλεξ είναι αρρώστια. Κολακεύομαι που μιλάμε. Εκείνος γιατί δεν κολακευόταν που είχε δίπλα του μια ωραία γυναίκα και τσακωνόταν; Επειδή είναι ωραία; Μα δεν ήταν ωραία πριν τη γνωρίσεις; Τώρα έγινε ωραία;»

Αυτό τώρα το λέτε ως άντρας. Γιατί έχετε ζήσει και κάποιες καταστάσεις.

«Ναι, σαν άντρας. Θαυμάζω την ωραία γυναίκα»

Είχατε κυνηγητό. Ζήσατε μεγάλους έρωτες

«Ναι. Αλλά δεν ξέφυγα απ' αυτά και δεν είναι στερεότυπο. Δεν ξέφυγα από την ^ καλώς εννοούμενη σχέση. Για άλλους λόγους απομακρύνθηκα, όπως το είπα».

Θαυμάζατε τις γυναίκες που ήσασταν μαζί;

«Αλίμονο μου αν δεν το κάνω. Για μένα ήταν ο ουρανός με τ' άστρα. Ο ήλιος που έλαμπε το πρωί. Έτσι την θεωρώ την γυναίκα. Και θα σου πω κάτι, σε σένα που είσαι γυναίκα. Σου δίνω τον λόγο της αντρικής μου τιμής πως ποτέ και σε κανέναν δεσμό, όσο διήρκησε, δεν είδα άλλη γυναίκα»

Αλήθεια ποτέ καμία απιστία;

«Ήμουν τόσο γεμάτος με την ύπαρξη αυτή, με την σύντροφο μου που τίποτα δεν μου έκανε αίσθηση. Αυτό δείχνει την βεβαιότητα που έχω στον δεσμό και γι' αυτό θέλησα να κάνω γάμο. Ήθελα, αλλά δεν έκανα. Έχασα την εμπιστοσύνη μου. Να κάνω έναν γάμο και μετά να χωρίσω; Ο γάμος είναι για μένα κάτι το ιερό»

Δεν βρέθηκε μια. γυναίκα που να καταφέρει να σας φτάσει στα σκαλιά;

«Όχι, Ίσως να φταίω εγώ. Και δεν έχω απαιτήσεις. Η αξιοπρέπεια παίζει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου. Πόσοι είναι αξιοπρεπείς γύρω μας;»

Μήπως δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αξιοπρέπεια;

«Το «Εγώ είμαι άντρας και κάνω ότι θέλω» είναι βλακείες. Οι δύο πρέπει να είναι κοντά ο ένας στον άλλον, να αναπνέουν τον ίδιο αέρα. Είπα όμως πολλά για τον εαυτό μου»

Συγχωρείτε τους ανθρώπους; Έχετε το αίσθημα της συγχώρεσης για να πάτε παραπάνω;

«Παραπάνω αποκλείεται. Παρακάτω, ναι. Τον Λαζόπουλο ας πούμε που μου έκανε πάρα πολύ κακό, τον έχω συγχωρέσει. Απομάκρυνε την νεολαία από μένα. Από την δουλειά μου. Αν ερχόταν νέοι άνθρωποι να δουν τις παραστάσεις μου, θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Γιατί το θέατρο προβληματίζει, διδάσκει. Ηττήθηκε και ήταν και πολιτική ήττα γιατί η προπαγάνδα του ήταν υπέρ του Σύριζα που τώρα σαν κυβέρνηση καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό. Χρεωθήκαμε ένα χρέος που δεν ήταν δικό μας. Ούτε η κυρία Ντενίση ούτε κάποια τραγουδίστρια είχε στην πλάτη της κάποιο κοινωνικό χρέος. Τον συγχωρώ όμως γιατί είναι στα πολύ κάτω του κι έχει την συμπάθεια μου. Το είπα και δημόσια αυτό στην τηλεόραση. Του εύχομαι κάθε καλό. Πληροφορήθηκα ότι κλείνει το θέατρο του. Ή αλλάζει έργο. Τιμωρήθηκε πολύ σκληρά. Αν με ρωτήσεις αν του αξίζει ή όχι, δεν θα πω ούτε ναι ούτε όχι. Μόνο ο θεός ξέρει, κι εμένα με προστατεύει. Αυτή είναι η πιο μεγάλη κουβέντα. Γιατί ο Θεός ξέρει το δίκιο και άρα το δίνει. Τώρα λοιπόν μπαίνουμε στη φάση που η νεολαία επιστρέφει. Όταν βλέπεις ένα δεκαοκτάχρονο αγόρι ή ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι να σου λένε «Κύριε Πρέκα, θέλω να σας μοιάσω», δακρύζω. Πίστεψε με. Γιατί έπεσε ο σπόρος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved