Κώστας Πρέκας: «Με σταματάνε για να μου δώσουν συγχαρητήρια γι' αυτά που λέω στην τηλεόραση»
Showbiz

Κώστας Πρέκας: «Με σταματάνε για να μου δώσουν συγχαρητήρια γι' αυτά που λέω στην τηλεόραση»

Ο Κώστας Πρέκας μίλησε για τη μοναξιά και τι του λέει ο κόσμος όταν τον πλησιάζει στον δρόμο.

Σας αγγίζει την μοναξιά;

Με αγγίζει πολύ. Είμαι μοναχικός, δεν νιώθω μοναξιά. Θέλω να λειτουργώ μόνος μου. Ίσως γιατί δεν βρήκα εκείνο το ταίρι που να μπορεί να νιώσει την ίδια συγκίνηση που νιώθω εγώ με τα πράγματα

Μήπως δεν αφήσατε να σας βρει αυτό το ταίρι; Μήπως το αποφύγατε λόγω καριέρας;

Αυτά δεν ισχύουν με μένα. Είναι φράσεις ανθρώπων που δεν ξέρουν πού πατάνε. Συγχώρεσέ μου τον εγωισμό, αλλά έτσι είναι. Όχι μόνο δίνω ευκαιρίες, κι όταν μιλάμε για φιλοσοφία ζωής δεν εννοώ την διασκέδαση, να έχουμε τις πισίνες μας.. .. Αυτά δεν μ' -ενδιαφέρουν. Μου αρέσει η απλότητα και η ψυχική επαφή. Πνεύμα και ψυχή Χωρίς αυτά δεν μπορείς να ζήσεις. Κάτι τέτοιο δεν βρήκα. Μπορεί για ένα διάστημα να φιγουράρισε κάτι, να ήρθε σαν πέταγμα λευκού περιστεριού, αλλά κατάλαβα πως τελικά δεν ήταν περιστέρι. Είχε μια υστεροβουλία. Είπε μια λέξη. «Τα λεφτά μου». Τι σημαίνει αυτό; Όταν συζείς με έναν άνθρωπο, είναι ένα κοινό πορτοφόλι. Δουλεύουμε μαζί, αγαπιόμαστε, Αν πει λοιπόν ο άλλος «τα λεφτά μου», δεν έχουμε λόγο ύπαρξης. Μένει ο καθένας στο δικό του σπίτι.

Τι γίνεται στον δρόμο που σας βλέπει ο κόσμος;

Κάθομαι στα πεζοδρόμιο και μιλάω με την κυρία που καθαρίζει τους δρόμους.

Σας σταματάνε για να σας μιλήσουν, να σας πούνε διάφορα γι ' αυτά που διαβάζουν και αχούνε;

Με σταματάνε για να μου δώσουν συγχαρητήρια γι' αυτά που λέω στην τηλεόραση. Γιατί αυτά που λέω δημοσίως στην τηλεόραση, χτυπάνε ακριβώς στην καρδιά του λαού. Στην καρδιά εκείνων που πραγματικά επαναστατούν όταν βλέπουν αυτή την υποκρισία και την αδικία που υπάρχει στην Βουλή των Ελλήνων. Όταν κάποιος ξεγυμνώνεται δίνοντας μια συνέντευξη είναι τιμή, αλλά συγχρόνως δίνει και την ευκαιρία στον λαό να καταλάβει πως η υποκρισία κρύβει πολλά. Λεπτομέρειες και ίσως ανηθικότητες που κάνουν πολύ κακό στον λαό. Κάποια στιγμή ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια αλλά και να γνωρίσει ποιον ψηφίζει. Ψηφίζεις κάποιον που θα σε εκμεταλλευτεί; Έχεις δει εσύ κάποιον από αυτούς του Κοινοβουλίου να κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο για να μιλήσει με την κυρία ή τον κύριο που καθαρίζει; Κανείς. Αποφεύγω να πω οδοκαθαριστής. Είναι κυρίες και κύριοι. Έτσι μου αρέσει να εκφράζομαι. Κι υπάρχει μια δικτατορία στο θέμα. Τα πιστεύω και τα λέω. Το «γλυκύτατη μου» έχει μια γλυκύτητα, θα πω «Έλα δω μωρή»; «Άντε ρε»; Δεν γίνονται αυτά με μένα. Γι' αυτό έχει μοιραστεί ο κόσμος σε παρατάξεις και περίεργες παρέες. Προσωπικά θέλω να έχω μια ηρεμία στον χώρο μου.

Πηγή:ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved