Σμαράγδα Καρύδη: «Χαρά νιώθω όταν παίζω με τον Θοδωρή, γιατί…»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Χαρά νιώθω όταν παίζω με τον Θοδωρή, γιατί…»

Για όλα όσα θαυμάζει στον Θοδωρή Αθερίδη, αν τον ακούει πάνω σκηνή αλλά και για το αν νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια όταν παίζει μαζί του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σμαράγδα Καρύδη.

Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια όταν παίζεις με τον Θοδωρή;
«Όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν ψάχνω την ασφάλεια στην τέχνη. Χαρά νιώθω όταν παίζω με τον Θοδωρή, γιατί έχουμε κοινή αισθητική και οπτική. Καταλαβαίνουμε τι θέλει ο ένας και τι ο άλλος»

Τι θαυμάζεις σ’ εκείνον;
«Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και υπέροχος καλλιτέχνης. Όλα αυτά τα χρόνια έγραφε δικά του έργα κι έφτιαχνε δικούς του θιάσους, φρόντιζε οι καλοί ρόλοι να είναι για τους άλλους και όχι για τον ίδιο. Κρατούσε τον «χειρότερο» ρόλο για τον εαυτό του, εκείνον με το λιγότερο ενδιαφέρον»

Λόγω της οικειότητας που έχετε, τον ακούς επάνω στη δουλειά; Ή η προσωπική σας ζωή καλύπτει την επαγγελματική;
«Τον ακούω πολύ γιατί μου έχει πει πράγματα στα οποία έχει δίκιο, κι ας αντιδρούσα στην αρχή. Η αλήθεια είναι ότι, λόγω της οικειότητας που έχω μαζί του, καμιά φορά αντιδρώ όπως δεν θα αντιδρούσα σε έναν άλλον σκηνοθέτη. Την κάνω αυτή τη γαϊδουριά και το παραδέχομαι. Μπορώ να του πω -και δεν κάνει- «όχι μωρέ, σιγά! Να μην το κάνουμε έτσι». Είναι λάθος μου αυτό», λέει η ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved