Γιάννης Σπαλιάρας: «Οι κλίκες των ηθοποιών είναι πολύ πιο έντονες από αυτές του µόντελινγκ»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Οι κλίκες των ηθοποιών είναι πολύ πιο έντονες από αυτές του µόντελινγκ»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γνωρίζει πολύ καλά το... παιχνίδι με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και γνωρίζει επίσης πολύ καλά πως να τα αντιμετωπίσει. Ο ίδιος, μιλάει για τις «κλίκες» στους χώρους του μόντελινγκ αλλά και της υποκριτικής όπου πρωταγωνιστεί ενώ παραδέχεται πως δεν έχει τη θεατρική παιδεία που θα του επέτρεπε να παίξει στην Επίδαυρο.

Πώς νιώθετε όταν τα ΜΜΕ ασχολούνται µε την προσωπική σας ζωή;

Όταν είµαι σε µία σχέση, ούτε θα την κρύψω, ούτε θα τη διαφηµίσω. Από την άλλη, το βρίσκω λογικό όταν βρεθώ µπροστά σε µία κάµερα να µε ρωτήσουν γι’ αυτό. Μα τι να µε ρωτήσουν; «Πώς ήταν η τελευταία παράσταση στην Επίδαυρο»;

Στην Επίδαυρο θα παίζατε;

∆εν νοµίζω ότι είµαι έτοιµος για κάτι τέτοιο. ∆εν έχω την ανάλογη θεατρική παιδεία. Σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσω από κάτι άλλο.

Υπάρχουν κλίκες στους ηθοποιούς;

Φυσικά και υπάρχουν. Μάλιστα οι κλίκες των ηθοποιών είναι πολύ πιο έντονες από αυτές του µόντελινγκ. Απλώς στην υποκριτική καλύπτονται από τον «µανδύα» της τέχνης και δεν βγαίνουν προς τα έξω. Συνήθως θα ακουστούν ιστορίες από τον χώρο του µόντελινγκ, που θα αφορούν από ανήθικες προτάσεις µέχρι απαγορευµένες ουσίες. Στην υποκριτική τα πράγµατα είναι πιο σκληρά. Είναι ένα επάγγελµα µε µεγαλύτερη προβολή, οπότε όλα αυτά υπάρχουν σε µεγαλύτερο βαθµό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved