Καλομοίρα: «Ο κόσμος προτιμά την απλότητα»
Showbiz

Καλομοίρα: «Ο κόσμος προτιμά την απλότητα»

Από το 2004 που έγινε γνωστό το όνομα της μέσα από το «Fame Story», τι νιώθει ότι άλλαξε τώρα τόσο δραστικά ώστε να επιστρέψει για ένα εξάμηνο;

«Ίσως επειδή τώρα έχω αλλάξει και τα βλέπω όλα αλλιώς. Μου φαίνονται πιο απλά τα πράγματα. Η ζωή των Ελλήνων έγινε πιο απλή. Θεωρώ ότι στο παρελθόν μετρούσε τι φοράς και τι αυτοκίνητο οδηγείς. Δεν μεγάλωσα ποτέ με αυτές τις "αξίες" και τα "ιδανικά". Δεν με ενδιέφεραν ποτέ όλα αυτά, αλλά το φαινόμενο το έβλεπα γύρω μου. Τώρα βλέπω ότι ο κόσμος προτιμά την απλότητα. Εμφανίστηκαν πολλοί νέοι τραγουδιστές δεν τους ξέρω και προσπαθώ να μάθω τη δουλειά τους και τα ονόματα τους. Βλέπω ότι δεν δουλεύουν πολύ τα μπουζούκια και η νύχτα περνάει κρίση».

Τα μπουζούκια τα έμαθε στην Ελλάδα;
«Εννοείται.. Πρώτη φορά εδώ πήγα σε μπουζούκια. Και πρώτη φορά μαζί με τα παιδιά από το Fame Story εμφανίστηκα σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο μου επαγγελματικό βήμα ως Καλομοίρα το έκανα δίπλα στη Δέσποινα Βανδή. Την αγαπώ τόσο πολύ! Μαθαίνω από τη Δέσποινα. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα».

Με τα παιδιά που έγιναν μαζί γνωστοί μέσα από το «Fame Story» έχει κρατήσει επαφές;

«Με τον Κώστα Καραφώτη και τη Ραλλία Χρηστίδου μπορεί να μη μιλάμε καθημερινά, αλλά όποτε τους βλέπω νιώθω ότι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ειδικά με τον Καραφώτη που τον έχω σαν αδελφό μου. Βιώσαμε κάτι μαζί», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved