Μελίνα Ασλανίδου-Βασίλης Μουντάκης: Τούς «τσάκωσε» ένα κινητό! (Φωτό)
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου-Βασίλης Μουντάκης: Τούς «τσάκωσε» ένα κινητό! (Φωτό)

Μόλις την περασµένη εβδοµάδα η ατάκα «δεν µπορώ χώρια σου!» του hair stylist Βασίλη Μουντάκη έπεισε τη σύντροφό του Μελίνα Ασλανίδου να πετάξει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα µόνο για να βρεθεί κοντά του.

Στη συνέχεια ο ίδιος την ακολούθησε στη συµπρωτεύουσα, προκειµένου να την απολαύσει στη µουσική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Και δεν έµειναν σε αυτό...
Μετά το τέλος της παράστασης το ζευγάρι αποφάσισε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος της τραγουδίστριας. Πήραν λοιπόν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, προκειµένου να αποφύγουν τους παπαράτσι, χωρίς όµως να υπολογίσουν ότι θα τους απαθανάτιζε κάποιος θαµώνας µε την κάµερα του κινητού τηλεφώνου του! Όταν τον αντιλήφθηκαν πήραν τις αποστάσεις τους, αλλά η πόζα βγήκε. Το κέφι τους παρέµεινε αµείωτο, αφού και οι δύο διασκέδασαν µε την ψυχή τους, ενώ επιδίδονταν σε τρυφερά αγγίγµατα και χάδια, όταν ένιωθαν ασφαλείς από τα αδιάκριτα βλέµµατα, σύμφωνα με τη real. Εντύπωση προκαλεί το γιατί το ζευγάρι παίζει τόσο επίµονο «κρυφτό», ενώ είναι µαζί εδώ και µήνες. Σε κάθε περίπτωση η Μελίνα Ασλανίδου διανύει µια από τις καλύτερες φάσεις της τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελµατικά, µιας και µετά την επιτυχία που γνώρισε στο «Show me the world», που φιλοξενήθηκε επιτυχώς στο «Regency Casino» Θεσσαλονίκης, είναι έτοιµη να απογειώσει και το κοινό της Αθήνας µε τις εµφανίσεις της στη µουσική σκηνή «Βοτανικός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved