Θάνος και Αλέξανδρος Παϊτέρης: «Θα θέλαμε να συνεργαστούμε και με κάποιο μεγάλο όνομα»
Showbiz

Θάνος και Αλέξανδρος Παϊτέρης: «Θα θέλαμε να συνεργαστούμε και με κάποιο μεγάλο όνομα»

Ο Θάνος και ο Αλέξανδρος Παϊτέρης έχουν ήδη γράψει δικά τους τραγούδια, τα οποία δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.

Η καλύτερη συνεργασία που είχαν έως τώρα δεν είναι με κάποιον τραγουδιστή, αλλά με τον στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών Σαράντη Αλεβιζάτο («Αννούλα του χιονιά», «Αγάπα με», «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Με τους αλήτες»). Έγραψε και τους έδωσε στίχους 10 τραγουδιών για να τα ντύσουν οι ίδιοι με μουσική τους και νιώθουν μεγάλη τιμή γι' αυτό.

Πάντως, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, ο Αλέξανδρος παρακολουθεί και μαθήματα μαγειρικής σε μια δημόσια σχολή για σεφ. «Η δισκογραφία περνάει απίστευτη κρίση. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι αυτόνομος. Ετσι είπα κι εγώ να έχω μια καβάντζα», εξηγεί στην Espresso. Στόχος τους μέσα από το «Rising star» είναι να πάρουν προβολή και να εξελιχθούν.

«Μακάρι να νικήσει ο καλύτερος. Να βγει μια πολύ καλή φωνή. Ολα τα παιδιά που αξίζουν να κάνουν πράγματα. Εμείς επιθυμούμε να μπούμε στη δισκογραφία και να ακουστούν τα τραγούδια μας. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε και με κάποιο μεγάλο όνομα σε κάποια μεγαλύτερη πίστα. Να μπορούμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που αγαπάμε», λέει ο Θάνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved