Μαρία Φιλίππου: «Δεν έχω ξαναπαντρευτεί, σαν γυναίκα υπάρχω, αλλά δεν…»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Δεν έχω ξαναπαντρευτεί, σαν γυναίκα υπάρχω, αλλά δεν…»

Για τους δύο άντρες της ζωής της, τους γιου της αλλά και για τον ρόλο που παίζει στη ζωή της η συντροφικότητα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου», Μαρία Φιλίππου.

Πώς είναι η σχέση σου με τους δύο άντρες της ζωής σου, τους γιους σου;
«Υπέροχη, πάντα αντιμετώπιζα τα παιδιά μου ως ενήλικες, ποτέ σαν μωρά, κι αυτό το κέρδισα στην πορεία. Παρακολουθούν τη δουλειά μου και είναι οι πιο αυστηροί κριτές μου. Τους ακούω, γελάμε και παίζουμε πολύ»

Τι ονειρεύεσαι για το αύριο;
«Ονειρεύομαι ωραίες συνεργασίες και όχι τι ρόλο θα παίξω αύριο, θέλω να περνάω καλά. Έχω βιώσει τρικλοποδιές, να μου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια, αλλά είναι σαν το πινγκ-πονγκ, με όση δύναμη χτυπήσεις το μπαλάκι στον τοίχο, με τόση δύναμη θα σου έρθει πίσω. Αλλά, αν δεν βρεις τοίχο, θα φύγει και δεν θα γυρίσει. Δεν στάθηκα ποτέ σ' αυτό. Ακόμα και τρικλοποδιές να βρω, έχω τη δύναμη να σταθώ πάλι όρθια»

Η συντροφικότητα τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
«Μεγάλο ρόλο. Δεν έχω ξαναπαντρευτεί, σαν γυναίκα υπάρχω, αλλά δεν έχω βρει κάτι, γιατί ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και πλέον ζητώ 3 πράγματα. Τα θέλω κι αν δεν τα έχει ο άλλος, δεν πειράζει. Δεν θέλω να έχω ένα σύντροφο μόνο και μόνο για να το λέω, είμαι μια χαρά από μόνη μου, έχω τους φίλους μου. Ποτέ δεν λέω «ποτέ», γιατί όποτε το είπα, όλα τα έχω «λουστεί». Αν βρεθεί κάτι, είμαι ανοιχτή σε όλα. Είμαι ενεργοποιημένη, αλλά δεν βρίσκω κάτι που να πω ότι αξίζει τον κόπο να μπω σε αυτό το ταξίδι. Έχω χωρίσει 13 χρόνια. Μια γυναίκα στην ηλικία μου πρέπει να ξέρει τι θέλει και να μην κάνει εκπτώσεις. Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις, γιατί είμαι καλά, αν δεν ήμουν, θα έκανα», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved